Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Ağustos 2007 Çarşamba - 00:00

Yeni Mercedes- Benz Conecto Şehir İçi Yollarda Rüzgar Gibi Esecek

Yeni Mercedes- Benz Conecto Şehir İçi Yollarda Rüzgar Gibi Esecek

Mercedes-Benz Türk’ün gerek yurt içi, gerekse ihracat pazarlarında büyük bir başarı el-de eden belediye tipi otobüsü Mercedes-Benz Conecto, yolcu ve işletmecilerin beklentilerine daha iyi cevap vermek üzere tamamen yenilendi. Yeni Conecto 13 Ağustos – 19 Eylül günleri arasında 26 şehir ve 29 noktayı kapsayacak bir Türkiye turu ile tanıtılıyor. Tur, Park Orman’da İstanbul müşterilerine yapılan tanıtım ile başladı.

Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Fabrikası’nda üretilen ve kullanıcısına en üst düzeyde güvenlik, konfor, ergonomi, güç / performans ve teknoloji sunan yeni Conecto, ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. En üst düzeydeki sağlamlık ve dayanıklılık kriterlerine uygun olan bu yeni araç, katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde korozyona karşı en iyi şekilde korunuyor.

Alçak tabanlı bir otobüs olma özelliğiyle önceki modellerden belirgin bir şekilde ayrılan yeni Conecto, şehir merkezlerinde kullanım için ideal ölçülere (12 m uzunluk, 2,55 m en ve 3,06 m dış yükseklik) sahip  ve 21,54 m’lik dönme çapı ile kullanıcısına yüksek bir manevra kabiliyeti sunuyor.

Üç kapısı ve alçak tabanlı yapısıyla yolculara binme ve inmeyi  konforlu hale getiren yeni Conecto’da bu konfor, isteğe bağlı olarak sunulan yana eğilme fonksiyonu ile daha da arttırılabiliyor. Ön kapıda 320 mm, orta ve arka kapıda 340 mm olan basamak yüksekliği (araç yüksekliği) yana eğilme fonksiyonu sayesinde 60 mm daha azalıyor ve yaşlı, hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara, tekerlekli sandalye veya çocuk arabası kullanıcılarına otobüse rahat binme ve inme olanağı sunuyor. Öte yandan yeni Conecto’nun alçak taban yapısı ve üç geniş kapısı duraklarda yolcuların araca  binmelerini ve inmelerini kolaylaştırarak yolcu akışını hızlandırıyor ve aracın yoğun hatlarda daha seri hareket etmesini sağlıyor.

Yeni Conecto’nun yolcu kapasitesi 26 oturarak, 71 ayakta olmak üzere 97 kişi.

Geniş, renkli yan camlar, 2313 mm tavan yüksekliği, ferah iç mekan, rahat ve modern koltuklar yeni Conecto’da çağdaş bir yolculuk ortamı sunuyor. Ergonomik ve güvenli araç kullanımını sağlayacak şekilde tasarlanan şoför mahalli, yolcu bölümünden ayrı bir klima ve havalandırma sistemine sahip.

Yeni Conecto’nun sessiz, Euro-3 normlarına uygun 6,4l hacimli motoru 2200 devir/dakikada 205 KW (279 BG) güç üretiyor. Motorun aracın arka tarafına dikey olarak yerleştirilmiş olması, hem motorun ve hem de motora bağlı agregaların bakımında büyük kolaylık sağlıyor. Yeni Conecto’da müşteriye dört vitesli Voith veya altı vitesli ZF otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor.

Geniş kapsamlı aktif güvenlik paketi ile donatılan yeni Conecto, dört tekerlekte disk frene sahip. Aracın standart donanımında bulunan ABS (Anti Blokaj Sistemi), ASR ( Anti Patinaj Sistemi) ve EBS (Elektronik Fren Sistemi) seyir güvenliğini sağlıyor. Otomatik şanzımana entegre retarder, aracın fren sistemi ile birlikte sarsıntısız yavaşlamasını sağlıyor ve fren mesafesini kısaltıyor.

 
Araç Muayene İstasyonlarının Kurulması ve İşletilmesine Yönelik İmtiyaz Sözleşmesi İmzalandı
 
Habur’da Yaşanan Yığılmalar Ticareti Olumsuz Etkiliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerkamyonum haberler truckdikkatsondakikakamyonculkwbus