Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Ağustos 2007 Çarşamba - 00:00

Şırnak'ta Nakliyeciler İflasın Eşiğine Geldi

Şırnak ta Nakliyeciler İflasın Eşiğine Geldi

Habur Sınır Kapısı'nda yaşanan sıkıntılardan dolayı taşımacılık yapan firmalar iflasın eşiğine geldi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Nursoy Şirketler Grubu Silopi Şube Müdürü Erkan Ergenç, "Modernizasyon çalışmaları yapılmadan önce Habur Sınır Kapısı'ndan günlük ortalama 3 bin araç Irak'a giriş-çıkış yapıyordu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu sayı şu an 500'e düştü. Sırada bekleyen bir şoför, 8 günde ancak geçiş yapabiliyor. Irak'a taşıma yapan nakliye firmaları, aldıkları yükü zamanında ulaştırmak için alternatif yolları kullanmaya başladı. Habur Sınır Kapısı tam kapasite çalışmıyor. Bu sayı gün geçtikçe aşağı çekiliyor. Ayrıca 22 Temmuz seçimleri öncesinde gümrüklerde çalışan memurların mesaileri kesilip, başka yerlere aktarıldı. Bu da haliyle gümrükte çalışan memurların iş şevkini kırdı" dedi.

Çoğu zaman görevlilerin 'Habur'da sistemler yok' diyerek işleri aksattığını iddia eden Erkan Ergenç, yaşanan sıkıntılardan dolayı şoförlerin Irak taşımalarına gitmek istemediğini söyledi. Nakliyede yaşanan gecikmeden dolayı Irak'la ticari ilişkilerin zedelendiğini de ileri süren Erkan Ergenç, "Habur Sınır Kapısı'ndan kaynaklanan nakliyedeki gecikme sebebiyle ihaleler ya bir bir iptal ediliyor ya da başka ülkelere kaydırılıyor. İşsizlik sebebiyle de biz nakliye firmaları zor duruma düştük" diye konuştu.

 
Sanayi Ve Lojistik Firmaları Lojistik Fuarı'nda buluşuyor
 
Michelin, Peugeot 308'i Çevreci Energy Saver Lastikleriyle Donatıyor.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerdikkatkamyoncusrcsondakikatruckKamyon haberler news