Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
20 Ağustos 2007 Pazartesi - 00:00

Otoda Birbirinden Cazip Kampanyalar

Otoda Birbirinden Cazip Kampanyalar

Durgunluğu aşmak için kampanyalara sarılan firmalar, satış yapabilmek için peşin alımlarda bin ile 8 bin 500 YTL arasında indirimler ve düşük faizli, uzun vadeli kredi imkanları sunuyor.

     

Hyundai'den 8 bin 500 YTL indirim

Hyundai otomobillerde modeline göre 8 bin 500 YTL'ye, hafif ticari araçlarda da modeline göre 7 bin 350 YTL'ye varan indirimler uygulanıyor. Binek otomobillerde 10 bin YTL'ye 6 ay yüzde sıfır faiz ve hafif ticari araçlarda 19 bin YTL'ye 12 ay yüzde sıfır faiz ile kredi imkanları sunuluyor. Anahtar teslim fiyatı 97 bin 692 YTL olan Hyundai Santa Fe H-Matic Select'in kampanya fiyatı 89 bin 192 YTL'ye indi.

     

Fiat 5 yıldızlı tatile gönderiyor

Fiat, ağustosta Grande Punto'da 2 bin 250 YTL indirim yapıyor. Fiat Finans'tan kredi kullananlara 3 yıl ya da 100 bin kilometreye kadar ücretsiz garanti avantajı sunuluyor. Ayrıca Fiat, 5 yıldızlı tatil kampanyasında Linea, Grande Punto, Panda, Sedici, Albea Sole ve Palio Sole'den herhangi birini bu ayiçinde alanlara 1 Eylül-31 Aralık arasında Antalya, Kapadokya ve Bodrum'daki 5 yıldızlı Dedeman Oteleri'nde tatil imkanı veriliyor.

     

VW'nin 2008'leri piyasada

Volkswagen 14 Ağustos'tan itibaren 2008 modellerinin satışına başladı.

Yeni modellerde, tavsiye edilen anahtar teslim kampanyalı fiyatlarla birlikte yüzde 1.49 faizli kredi seçeneği ve takas indirimi de kullanılabiliyor. Anahtar teslim fiyatı 31 bin 370 YTL olan Polo 1.4 80 HP Trendline Tiptronic 4 kapı modelinde kampanya indirim fiyatı 30 bin 770 YTL.

     

2007'lere özel indirim Opel'de

Opel 2007 model araçlarında kampanyalı fiyatlar sunuyor. Kampanya dahilindeki araçlarda 2 bin ile 5 bin 250 YTL arasında indirim yapılıyor. 28 bin 611 YTL'ye satılan Astra Classic Twinport HB Club'ın kampanyalı fiyatı 25 bin 611 YTL. 48 bin 478 YTL olan Tigra Twinport Sport'un kampanyalı fiyatı ise 44 bin 478 YTL. 59 bin 802 YTL'ye satılan Zafira Cosmo Easytronic'in fiyatı da 54 bin 552 YTL'ye iniyor.

     

Audi A4'te standart yükseliyor

Doğuş Otomotiv-Audi, araçların fiyatlarında değişiklik yapmadan A4'ü daha zengin standart donanımla 34 bin 257 euro'dan satışa sunuyor. Tüm A4 modellerinde 6 havayastığı, EBD destekli ESP ve ABS gibi mevcut güvenlik donanımlarının yanında Voltera deri döşeme, Xenon Plus far (far yıkama sistemli), 6'lı CD değiştirici, hız sabitleme sistemi, ışık paketi, arka park mesafe kontrol sistemi standart olarak bulunuyor.

     

Nissan'dan 20 ay vadeye 0 faiz

Nissan, 31 Ağustos'a kadar sürecek kredi kampanyası kapsamında, Micra ve Note modellerinde 2 bin YTL indirim veya 10 bin YTL'ye 12 ay yüzde 0 faiz, Navara ve Pick up modellerinde 4 bin YTL indirim veya 20 bin YTL'ye 20 ay yüzde 0 faiz uyguluyor. 6 Ağustos-30 Eylül arasında ise 'Hayatınızın Testi' kampanyasıbaşlatan Nissan, araç testi yapan ve form dolduranlara hediye kazanma fırsatı sunuyor.

     

Toyota'da şans eylüle kadar sürüyor

Toyotasa, 5 Eylül'e kadar devam edecek yeni fırsatlar sunuyor. Toyota Corolla 1.6 Class MT modelinde 1000 YTL, Toyota Avensis 2.0 Dizel MT'lerde 3 bin YTL, Toyota Yaris 1.3 ve 1.4 benzinli ve dizel MT'lerde 1000 YTL'lik indirim yapılıyor. Tavsiye edilen satış fiyatları üzerinden bin 500 YTL indirim avantajı sağlanan Toyota RAV 4 67 bin 950 YTL'den başlıyor.

 
UND'den Küresel Isınmaya Karşı Ağaç Dikimi
 
Goodyear'dan Kamyonculara 7 Gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikafahrerkamyonculkwtruckşoförKamyonbus