Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Ağustos 2007 Salı - 00:00

Michelin, Peugeot 308'i Çevreci Energy Saver Lastikleriyle Donatıyor.

Michelin, Peugeot 308 i Çevreci Energy Saver Lastikleriyle Donatıyor.

Peugeot'nun yeni modeli üzerinde uzun süredir birlikte çalışan Michelin ile Peugeot işbirliği sonucunda, Michelin aracın enerji dengesine önemli bir katkıda bulunuyor. Michelin’in teknolojik çözümü, kombine çevrim sürüşte 100 kilometre başına yaklaşık 0.2 litre yakıt tasarrufu sağlıyor, bu da kilometre başına CO2 emisyonunu yaklaşık 4 gram azaltıyor. Bu rakam, aracın tüm ömrü boyunca atmosfere yaklaşık 1 ton CO2'nin yayılımını engellemek anlamına geliyor. Karşılaştırılacak olunursa, bu miktardaki CO2, bir yılda 40 ağaç tarafından emiliyor.

Michelin Energy Saver, % 20’lik* optimal yuvarlanma direnci sayesinde çekiş için ihtiyaç duyulan enerji miktarını azaltarak, pazar ortalamasına göre üstün yakıt verimi sağlıyor. Michelin, Peugeot 308'e daha yüksek yakıt verimi sağlamanın yanı sıra, sağlam yol tutuş ve güvenlik performansı ile piyasada mevcut en uzun ömürlü lastiği sunmayı hedefliyor. Sonuç olarak, Peugeot 308 için, yeni Michelin Energy Saver serisinin bir parçası olan, yüksek teknoloji ürünü bir lastik doğmuş oluyor.

Michelin Energy Saver lastikleri, Avrupa'da satışa sunulacak olan, 15 veya 16 inç jantlara sahip Peugeot 308 1.6 HDi  66 & 80 kW (90 & 110 hp) modellerinde kullanılacak.

 
Şırnak'ta Nakliyeciler İflasın Eşiğine Geldi
 
Panasonic Lojistik Kamyonlarında Kendi Ürettiği Biodizel Yakıtı Kullanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newssondakika haberler türkiyesrctruckKamyonkamyoncukamyonum