Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Kasım 2007 Perşembe - 00:00

Scania ve Krone İçin Konya’da Dev Hizmet Üssü

Scania ve Krone İçin Konya’da Dev Hizmet Üssü

Scania ve Krone’nin yetkili satıcı ve servis ağının en önemli halkalarından biri olan ‘’Konya Ağır Vasıta’’nın yeni modern tesisi görkemli bir törenle açıldı.

Scania ve Krone’nin Konya yetkili satıcı ve servisi Konya Ağır Vasıta yeni ve modern tesisini inşa etti. Yeni tesisin 2 Kasım Cuma günü gerçekleşen açılış törenine Doğuş Otomotiv Scania ve Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania Türkiye Satış Direktörü Andrei Ovchinkin, Scania Türkiye Yedek Parça Koordinatörü Risto Aalto ve Konya Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zeybek ve firmaların yöneticileri katıldı.

Konya Ağır Vasıta’nın yenilenen tesisinin açılış töreninde konuşma yapan Tolga Senyücel, Doğuş Otomotiv olarak ağır ticari araç pazarında ürün ve hizmet kalitesinin başarıya giden yolda en önemli adım olduğunu söyledi.

Scania ve Krone’nin ürün kalitesi ile Doğuş Otomotiv’in müşteri odaklı hizmet anlayışının profesyonel bir şekilde birleştirildiği Konya Ağır Vasıta ile uzun yıllardır devam eden güzel bir işbirliklerinin olduğunu kaydeden Senyücel sözlerine şöyle devam etti. “Konya Ağır Vasıta ile Konya gibi önemli bir sanayi şehrinde böyle modern bir tesisle var olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.  Ticari taşımacılıkta Türkiye’nin en önemli kavşak noktalarından biri olan Konya’da Scania müşterilerine 23 yıldır servis, 5 yıldır satış ve Krone müşterilerine 2 yılı aşkın süredir satış ve servis hizmetlerini sunan Konya Ağır Vasıta’nın bu büyük yatırımıyla yenilenen ve büyüyen tesisinde, müşterilerimize çok daha yüksek standartlarda hizmet verilecek.”

Zeybek: Önceliğimiz yüksek müşteri memnuniyetidir

Konya Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zeybek yaptığı konuşmada, 1984 yılından bu yana Scania yetkili servisi olarak hizmet verdiklerini, 2002 yılından bu yana Scania yetkili satıcısı olduklarını söyleyerek şunları kaydetti. “Bu hizmetlerimize Krone gibi önemli bir markayı da 2 yıl önce ekledik. Ağır ticari araç ve üstyapı sektörlerinin öncü ve lider bu iki markasının hizmet ağının bir parçası olmaktan son derece mutluyuz. Tesisimizi yenilirken, Türkiye çapında hızla büyüyen Scania ve Krone filosuna en iyi hizmeti verebilmek için gereken bina, ekipman ve eğitimli personel yatırımımızı en üst düzeyde yaptık. Konya Ağır Vasıta olarak birinci önceliğimiz yüksek müşteri memnuniyetini sağlamaktır”.

Konya’da 7 bin 400 m2’lik modern tesis

Konya Ağır Vasıta’nın, Scania ve Krone markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini vereceği tesis; 2.900 metrekaresi kapalı ve 4.500 metrekaresi açık olmak üzere toplam 7 bin 400 metrekare alan üzerine kuruldu. 40’ın üzerinde uzman personelin çalıştığı tesis günlük 40 araca servis verme kapasitesine sahip. Konya Ağır Vasıta, 7 gün 24 saat Scania Assistance acil yol yardım hizmetini bünyesindeki 1 adet acil yol yardım aracı ile müşterilerine ulaştırıyor.

 
MAN’dan “Yedek Parça İndirim Kampanyası”
 
Bakan Yıldırım: Artık Yasaya Uyanla Uymayan Aynı Olmayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truck haberler sondakikasrcfahrerşoförbustreylerkamyonum