Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Kasım 2007 Cumartesi - 00:00

Scania Yeni Ürün Ve Motorlarıyla RAİ 2007’deydi

Scania Yeni Ürün Ve Motorlarıyla RAİ 2007’deydi

Avrupa’nın en önemli ağır ticari araç fuarlarından biri olan RAI 2007, bu yıl kapılarını “Start Future Now!” kampanyasıyla açtı. Kampanyada daha çevreci araçların geleceği beklemeden geliştirilmesi gerektiğini vurgulanıyor. Scania, Amsterdam’da gerçekleştirilen RAI 2007 Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu yeni teknolojilerle donatılmış ürünleri ile gövde gösterisi yaptı. Scania’dan yapılan açıklamaya göre,  Scania’nın 5 yıllık araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olan, en yüksek teknoloji ile geliştirilmiş ve EGR sistemi ile donatılmış, yeni Euro 5 motoru RAI 2007 fuarında büyük ilgi gördüğü dile getiriliyor. Açıklamada, bu yeni motorun, Euro 5 normuna uyan dünyanın ilk motoru olma unvanını taşıdığı belirtiliyor.

Fuar boyunca ziyaretçilere Scania’nın 2006 yılı başlarından itibaren, hem kamyon ve çekiciler hem de otobüsler için üretmeye başladığı Euro 5 motorları ile daha az yakıt tüketerek işletim maliyetlerini düşürebileceklerinin aktarıldığı kaydedildi.

Scania’nın fuarda sergilediği 400 HP, 440 HP ve 480 HP gücündeki versiyonlarıyla ile 12,7 litrelik yeni motorunda, EGR sistemi ve değişken geometrili turbo kullanılıyor. Yeni motorun en önemli özelliklerinden biriyse Euro 5 emisyon seviyesini tutturması için yanma sonrası NOx indirgemesine gerek kalmaması. Scania’nın Cummins ile birlikte geliştirdiği XPI adı verilen ve yüksek basınçlı püskürtme sağlayan yeni common-rail enjeksiyon sistemi ile daha iyi yakıt ekonomisinin yanında daha da düşük emisyon değerleri sağlanıyor. Bu teknoloji kombinasyonları, V8’ler de d݃¢hil olmak üzere Scania’nın tüm motorlarında kullanılmaya başlanıyor.

Scania’nın fuarda sergilediği bir başka ürün ise R Serisi’nin sahip olduğu yataklı üç kabin seçeneğinden biri olan High-Line kabinler. 145 mm ekstra yüksekliğe ve neredeyse düz bir zemine, ayakta durulabilecek iç yüksekliğe ve ön camın üstünde gözlere sahip olan yeni yüksek kabin birçok müşteri ihtiyacına yönelik yeni çözüm olarak sunuluyor.

Scania, sergilediği yeni ürünlerinin yanı sıra kamyon ve çekici sürücülerinin eğitimine verdiği önem, eğitimli sürücünün işletim maliyetlerine etkisi, yol güvenliği ve çevre etkisi gibi sosyal konuları da standında ziyaretçiler ile paylaştı.

 
BMC Otobüs Üretiminde Dünyada İlk Üçü Hedefliyor
 
Karayollarında 70 Ölüm Noktası Belirlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckdikkatkamyonumtürkiyetreylerbuskamyoncufahrerKamyon