Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Kasım 2006 Salı - 00:00

Ranking Design 2005/2006 Sonuçlandı

Ranking Design 2005/2006 Sonuçlandı

NEOMAN Otobüs Grubu, Almanya’ da her yıl basılan Ranking Design 2005/2006 resmi kitabının “Trafik Araçları ve Özel Araçlar” kategorisinde üçüncülüğü elde etti. Ranking “Design Industrial Designer” tarafından her yıl, en iyi 100 endüstri tasarımcısı şirketi ve üretici şirketinin belirlendiği yarışma Almanya’da düzenli olarak organize edilen, güvenilir ve seçkin tasarım yarışmalarının sonuçlarına dayanılarak hazırlanıyor.

“ Tasarım, bir aracın kalitesinin ve teknolojik gücünün dışa vurumudur“

NEOMAN, BMW Grubu ve Audi’nin ardından elde ettiği tasarım ödülüyle 100 tasarımcı firma arasından üçüncü olmayı başardı. NEOMAN Otobüs Grubu Tasarım Bölümü Sorumlusu Staphan Schönherr, artık tasarımın, konstrüksyonun başarısının bir göstergesi olduğunu belirtirken her geçen gün araç tasarımlarının ve araçların dış görünümünün önem kazandığını vurguladı.

Kalite, teknik, sağlamlık, ekonomiklik ve çevre dostu olmanın yanı sıra tasarımın da çok büyük bir önem taşıdığını, tasarımcının ve mühendisin bu bilinçle işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden  Schönherr, aynı zamanda otobüs kullanıcıları ve yolcular için de ergonomi, fonksiyon ve tasarımın mükemmel uyumu ile üretilen otobüslerin öne çıktığını söyledi. Staphan Schönherr:“ Tasarım, bir aracın kalitesinin ve teknolojik gücünün dışa vurumudur. “ dedi.

 
DAF ve Tırsan' dan Gezer Hastane
 
Maysan Mando
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bus haberler truckfahrerKamyonkamyoncukamyonumsrcsondakika