Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Aralık 2006 Cuma - 00:00

MAN Türkiye'nin Hedeflerinin Gerçekleştiği Gün

MAN Türkiye nin Hedeflerinin Gerçekleştiği Gün

Son yıllarda toplam cirosunu ve cirodaki ihracat payını devamlı arttıran MAN Türkiye, sadece Ankara tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği belediye ve servis otobüsleri, MAN ve NEOPLAN marka seyahat otobüslerini 41 ülkeye ihraç ediyor.

Ali Coşkun, düzenlenen basın toplantısında, MAN çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmasında; eski bir sanayici olarak, MAN Türkiye’nin bu mutluluğunu paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MAN Türkiye’nin yan sanayiye olan katkılarına da değinen Coşkun, MAN Türkiye’nin yakaladığı başarının gurur verici olduğunu ve ülke ekonomisine sağladığı katkıların da çok büyük olduğunu belirtti.

2001 yılında gerçekleştirilen “8.5 Projesi” ile 2002 yılında üretim kapasitesini ikiye katlayan MAN Türkiye, kapasite artırım projesi olan “Evolution 2004” ile yılda 2000 otobüs üretecek kapasiteye ulaştı. MAN Türkiye artan üretim kapasitesi ile bugün MAN Nutzfahrzeuge içerisinde yer alan NEOMAN Grubu’nun standart seyahat ve belediye otobüsü dizayn geliştirme  ve üretim merkezi haline geldi.

Ali Coşkun MAN’ın 2000. otobüsünü Düzce Güven firması yetkililerine teslim ederken, MAN Fortuna otobüsü ile bir de test sürüşü yaptı.

MAN Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Düzgün ise yaptığı konuşmasında, MAN Türkiye’nin müşteri memnuniyeti ve güvenirlik ilkeleriyle ürün kalitesini her geçen gün artırdığını, bundan sonraki hedefin ise sadece MAN Grubu içerisinde en iyi olmak değil; aynı zamanda dünyadaki en iyi otobüs üreticisi konumuna gelmek olduğunu belirtti.

MAN Türkiye bünyesinde faaliyet gösteren Beceri Eğitim Merkezi öğrencelerinin tasarladığı demiri şekillendiren iki demirciyi sembolize eden metal heykel, öğrenciler tarafından Bakan’a hediye edildi.   Kendisinin de meslek lisesinden mezun olduğunu ifade eden Coşkun, eğitime sağladığı katkılardan dolayı MAN Türkiye’ye ayrıca teşekkür etti.

 
Ford Otosan Satış Sonrası Hizmetler 2006 Yılını Değerlendirdi
 
Uluslararası Taşımacılıkta Vize Çıkmazı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
buskamyonumşoförsondakikasrcKamyonnews haberler dikkat