Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Eylül 2011 Pazartesi - 08:49

Pirelli'nin ağır vasıta lastiği görücüye çıktı

İzmit'teki Pirelli Fabrikası, üretimine başlanan 01 serisi ağır vasıta lastiklerinin de dünyadaki tek üretim üssü oldu. Yeni ağır vasıta lastiklerinin tanıtımı da İzmit'te gerçekleştirdi.

Pirelli'nin Afrika ve Ortadoğu Bölge Direktörü Alberto Pirelli'nin de katıldığı tanıtımı, İtalya'nın yanı sıra çeşitli ülkelerden gelen gazeteciler de izledi.

Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Direktörü Alberto Vigano, Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin, Ağır Vasıta Başkan Yardımcısı Ugo Forner, Ağır Vasıta Ar-Ge Direktörü Alessandro Ascanelli'nin de hazır bulunduğu tanıtım toplantısında Pirelli'nin 100 yıllık ağır vasıta lastik serüveni de anlatıldı.

Üretilen 01 serisinin yeni lastiklerinin de sergilendiği tanıtımda, yeni ürün lastiklerin kış, uzun yol ve şantiye kullanımına uygun olarak imal edildiği, kaplanabilir özelliği bulunduğu belirtildi. Güvenlik, sürdürülebilirlik ve düşük maliyet alanlarındaki uzmanlığı ile ağır vasıtaların ticari gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak için geliştirildiği vurgulanan 01 serisinin üretiminin yanı sıra otomobil ve motorsporları lastikleri üretiminin de yapıldığı, F-1 lastiklerinin de İzmit Fabrikası'nda gerçekleştirildiği belirtildi.

Tanıtımda konuşan Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin, grup içindeki tek çatı altındaki en büyük fabrikanın İzmit Fabrikası olrduğunu, burada kamyon, otomobil ve hafif ticari araç lastiklerinin yanı sıra motorsporları lastiklerinin üretiminin gerçekleştirildiğini söyledi. Mete Ekin, "Bu yıl ise Pirelli'nin 2011-2013 yılları arasında Formula 1'in tek resmi lastik tedarikçisi seçilmesi ile birlikte, Formula 1 lastiklerinin tümünün Türk Pirelli çatısı altında üretiliyor olmasının gururunu yaşıyoruz. Performans ve 4x4 lastiklerindeki liderliğimiz ile adımızdan söz ettirirken, motosiklet lastikleri alanında pazarın üçte ikisi tarafından tercih ediliyoruz. Kamyon lastikleri alanında ise Türkiye'nin en çok tercih edilen markası olarak öne çıkıyoruz" dedi.

ALBERTO PİRELLİ: "HER TÜRLÜ SENARYOYA HAZIRLIKLIYIZ"

Alberto Pirelli de ekonomik krizlerle ilgili her türlü senaryoya hazır olduklarını ve büyümeye devam ettiklerini söyledi. Latin Amerika, Türkiye ve Çin'de ekonomik krizden fazla etkilenilmediğini kaydeden Aylberto Pirelli, "Bugün pazarın yavaşladığına ilişkin bir belirti yok. Ülkeler arası mal değişimi hala çok güçlü. Özellikle bizim çalıştığımız yedek parça pazarı (OEM) çok güçlü. Önümüzdeki aylar pozitif bir trend olacak. Ancak ekonomide herhangi bir yavaşlama olursa çeşitli senaryolara da hazırlıklıyız. Bütün koşullarda, nakit para akışı için hazırlıklıyız. Ama böyle bir durum olacağını sanmıyorum"

diye konuştu.

Kendileri için Türkiye'nin çok önemli operasyon noktası olduğunu kaydeden Alberto Pirelli, "Dünya çapında en büyük fabrikamız burada. Türkiye'de 50 yıllık bir yatırımız var" dedi

 
'Kendi uçağımızı yapacağız'
 
GOODYEAR’IN NAVİGASYON CİHAZI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kendi uçağımızı yapacağız'
YALOVA’da gemi indirme törenine katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ...
SHELL’İN EMNİYETLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Ramazan boyunca 10 şehirdeki 17 aktiviteye 2 bini aşkın ağır vasıta sürücüsü ...
Kuzey Kore’nin yedek parça fabrikası artık taşıt üretecek
Kuzey Kore’nin Çinli firmalar ile kurduğu taşıtlar için yedek parça üreten ...
 
Konya'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Kazada Şemsettin Bağcıer olay yerinde hayatını kaybetti.
Otomotiv sektörünün Rusya çıkarması
Türk otomotiv yan sanayi ve yedek parça sektör temsilcilerinin stantları Rusya’da büyük ilgi gördü.
Fiat’ın 2012 model binek modellerinde fiyat avantajları
Fiat Türkiye, 2012 model binek araçlarında Eylül ayına özel % 11’e varan ...
 
Fiat 500’ün cabrio versiyonu 500C
Fiat Türkiye, İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın küçük sınıfta ikon haline ...
2012 model Fiat ticariler % 13.5’e varan indirimler
Ticari araç modellerinde sunduğu avantajlı kampanyalarını hız kesmeden ...
Trakya Cam ve Saint-Gobain Sekurit Ortak Girişim Sözleşmesi İmzaladılar
Trakya Cam ve Saint-Gobain Sekurit Rusya’da Otomotiv Camı Yatırımı Yapmak ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckfahrersrcbustreylerkamyoncuşoförkamyonum haberler