Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Kasım 2011 Cuma - 15:40

Otokar’dan İstanbul’a 80 adet KENT LF

Otokar, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananlardan S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile 24 Kasım 2011, Perşembe günü bir anlaşma imzaladı. S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 80 adet KENT 290LF ile İstanbul’da kentiçi toplu taşımacılık hizmeti verecek. Araçlar kooperatife 2011 yılında başlayarak üç ay içerisinde teslim edilecek.

Otokar’dan İstanbul’a 80 adet KENT LF

 

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türk mühendislerinin tasarımı olan 12 metrelik otobüsü KENT 290LF için İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi kapsamında yeni bir anlaşma imzaladı. İstanbul’da hizmet verecek S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, ekonomikliği, dayanıklılığı ve taşıma kapasitesi ile dikkat çeken Otokar KENT 290LF’yi tercih etti.

80 adet KENT  290LF otobüs satışını kapsayan anlaşma 24 Kasım 2011, Perşembe günü  imzalandı. İmza töreninde S.S. Tuzla İçmeler Otobüs Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Zeynel Sarıkaya, Örnek Otomotiv’den Yunus Öztepe ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül hazır bulundular. Törende konuşma yapan Zeynel Sarıkaya, “İlk ihalede 172 aracın 32 adedini, yeni ihalede ise 250 aracın 80’ini biz aldık. Tuzla İçmeler Kooperatifi, İstanbul Otobüs A.Ş.nin sisteminin işletilmesinde önemli rol oynadı. Dört ay içerisinde işletenler, üreticiler ve sistemi koyanlar aracılığıyla İstanbul’un ulaşım anlayışı değişti. 12 metrelik Otokar KENT 290LF’ler kalitesinin en ekonomik aracı... Bizim de tercih nedenimiz araçların ekonomik olmasının yanı sıra Otokar’ın satış sonrası hizmetlerinden çok memnun kalmamız. Otokar ile iyi ilişkilerinmizin devam etmesini istiyoruz.”

Anlaşmaya ilişkin Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, KENT LF ile İstanbul toplu taşımacılığına hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Tuzla İçmeler Kooperatifi’nin bu yeni ihalede de Otokar’ı tercih etmesi bizi çok memnun etti. Tasarım ödüllü otobüsümüz KENT LF, İstanbul Otobüs A.Ş ihalesi şartnamesi gerekliliklerini fazlası ile karşılıyor. Konfor, güvenlik ve çevreciliğinin yanısıra kazanç kapısı olması nedeniyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Düşük işletme giderleri, özel gövdesi sayesinde sunulan uzun ömrü ve sınıfında en yüksek ayakta yolcu taşıma kapasitesi nedeniyle sahibine kazandırıyor. Bu yüzden İstanbul Otobüs A.Ş ihalesini kazananların da öncelikli tercihi oluyor. Yeni KENT LF’ler İstanbul’umuza ve Tuzla İçmeler Kooperatifine hayırlı olsun.” dedi.

 

 

KENT 290LF

KENT LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli rampası, geniş iç hacmi ile tüm yolcular için eşsiz bir konfor sunuyor. Euro 5 emisyon seviyesinin de üzerinde EEV emisyon standartlarını sağlayan çevreci motoru İstanbul Otobüs A.Ş şartname gerekliliklerini fazlasıyla karşılıyor.

 

Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent 290LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor, sahibi için kazanç kapısı oluyor.

 

Güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaad eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

 

Dış görünüşü ve iç ergonomisi ile dikkat çeken KENT LF, aynı zamanda Design Turkey yarışması kapsamında da “İyi Tasarım” ödülünün sahibi.

 

 
“Kentin en iyi manzarası”
 
TACHOSECUREWEB, LOGİST EURASIA 2011 FUARI’NDA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Kentin en iyi manzarası”
Otokar’ın fotoğrafçılık alanında genç yetenekleri desteklemek ve ...
ISUZU’NUN COMVEX SÜRPRİZİ
COMVEX İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda Anadolu ...
Ford, COMVEX Fuarı’nda 7 yeni aracını sergiliyor
Otomotiv sektörünün pazar lideri Ford, COMVEX Fuarı’nda yeni Global Duratorq ...
 
Yeni Trekking, Comvex Fuarında
Yeni Fiat Fiorino Trekking, 24 Kasım’da kapılarını açan İstanbul Comvex ...
TIRSAN Comvex 2011’de
TIRSAN Treyler A.Ş., bünyesinde bulundurduğu Tırsan, Kässbohrer, Talson ...
IVECO ISTANBUL COMVEX FUARINDA
COMVEX fuarına 800m2 lik standı ile katılan Iveco ağır vasıta segmentinde ...
 
Otomotivciler Rekor Bekliyor
Bursa'da konuşan Otomotiv Sanayii Derneği (Osd) Genel Sekreteri Prof.Dr.Ercan ...
Goodyear Tüketicileri Bilgilendiriyor
Goodyear, Türkiye’de trafik kazalarını önleme ve güvenli sürüş için ...
MİRAP’ın tercihi yine MAN oldu
Yurtiçi ve yurtdışı nakliye alanında hizmet veren sektörün saygın ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyontreylerdikkat haberler kamyoncutürkiyenewskamyonumsondakika