Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Temmuz 2009 Pazartesi - 00:00

Bu Dönemde Böyle Tasarruf

Bu Dönemde Böyle Tasarruf

Uluslararası lojistik hizmeti sunan Ran Lojistik araçlarının yerini harita üzerinde görerek gerekli yönlendirmeleri merkezden yapabilmek, araç filosunun verimini arttırabilmek ve şeffaf bir yapı ile müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek üzere Satko Teknoloji’nin sunduğu mobil araç takip ve filo yönetimi sistemlerini kullanmaya başladı. Grup şirketleriyle birlikte filosunda 72 adet uluslararası aracını Satko Teknoloji’nin araç takip sistemlerine ait EutelTRACS cihazlarıyla donatan Ran Lojistik, bu sayede araçlarının bulunduğu yeri ve her türlü araç bilgisini merkezden takip edebiliyor. Ran Lojistik, EutelTRACS cihazlarına ek olarak bağlanan QFMXpander cihazlarıyla araçlarından FMS/Canbus üzerinden elde edilen kilometre, devir, takograf durumları, yakıt alım ve harcama, şoförlerin ne kadar süre araç kullandığı, ne zaman nerede hız aşımı yaptığı gibi kritik öneme sahip bilgilere dayalı raporlar alabiliyor. Böylece Ran Lojistik şoförlerinin beyanı dışında elde ettiği bu bilgiler ve raporlarla aracın sıfırdan itibaren toplam ne kadar yakıt yaktığını ve kilometre yaptığını görerek araçların gerçek yakıt sarfiyatını ortaya çıkarabiliyor ve belli oranlarda azaltabiliyor. Araç filosuyla ilgili olarak belirlenmiş motor devri, hız, yakıt harcama gibi araç kullanım kriterleri ışığında aldığı bilgileri değerlendiren Ran Lojistik ortalamadan fazla yakan araçları için bakım ve onarım çalışmaları yapabiliyor ya da araç kullanım kriterlerine uymayan şoförlerine gerekli konularda eğitim verebiliyor. Şoförlerinin yurtdışındaki çalışma saatleriyle ilgili raporlar da alan Ran Lojistik bu sayede Avrupa’daki sürüş yasaklarına uyulmasını da sağlıyor.

Ran Lojistik ve grup şirketleri İcra Kurulu Üyesi Yüksel Taşkoparan “Bu sistemi kullanmadan önce Ran Lojistik’te filo yakıt harcama ortalaması 100 kilometrede 34 litre olarak geçerken, sistemi kullanıp bilgileri değerlendirdikten sonra bu ortalama 100 kilometrede 29 litreye düştü. Araçların uzun mesafeler kat ettikleri düşünüldüğünde ortalama 100 kilometrede 5 litrelik yakıt tasarrufu Ran Lojistik açısından önemli bir maliyet kazancı sağladı,” diye belirtiyor.

 
Çevreci Belediye Otobüsü İstanbul'da
 
Üniversiteli "Lojistik Dahileri" 6. kez Kürsüye Çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucknews haberler türkiyesrckamyoncutreylerlkwdikkat