Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Temmuz 2009 Perşembe - 00:00

Ulusoy'un Yatırımlarıyla Volvo Yetkili Servisi Yenilendi

Ulusoy un Yatırımlarıyla Volvo Yetkili Servisi Yenilendi

Ulusoy Otomotiv’e ait yeni Volvo Kamyon Yetkili Servisi 06 Temmuz tarihinde yapılan özel bir tören ile açıldı. Açılış törenine Volvo Kamyon Doğu Avrupa Başkanı Roger Alm, Volvo Türk Genel Müdürü Ulf Magnusson, Ulusoy Global Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy, Başkan Vekili ve Yardımcısı Haluk Ulusoy, Holding CEO’su Hakan Tanıl ve iki şirketin üst düzey yöneticileri katıldı. Kendi alanında lider iki kuruluş olan Volvo Kamyon ve Ulusoy Otomotiv'in Türkiye'deki güç birliğinin devam edeceğini bildiren yetkililer, yeni yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Ulusoy Otomotiv 1980 yılından, 2001 yılına kadar Volvo Kamyon Türkiye distribütörlüğünü başarı ile sürdürdü. 2001 yılında Volvo'nun “Volvo Türk” olarak kendi yapılanmasını kurması ile birlikte, Ulusoy Otomotiv de Volvo Türk yetkili acentesi olarak araç satış, servis ve parça satış hizmeti vermeye başladı. Böylece dünyanın en büyük çekici ve kamyon üreticilerinden olan Volvo Kamyon, Türkiye’de satış sonrası yedek parça ve servis hizmetlerinde Ulusoy Otomotiv güvencesini taşımaya devam etti. Volvo Kamyon ve Ulusoy halen yürüttükleri işbirliği ile Türkiye’de yatırımlarını sürdürüyor.

Dünyanın en büyük çekici ve kamyon üreticilerinden olan Volvo Kamyon ile Türkiye’nin yurtiçi ve yurtdışı taşımacılığında lider firmalarından Ulusoy’un birlikte yatırımları yakın gelecekte de devam ediyor. Ulusoy, 2009 yılı sona ermeden Trabzon ve Samsun’da, 2010 yılında ݝstanbul Anadolu yakasında açılacak olan Volvo Kamyon Yetkili Servisleri ile hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor.

Açılış töreninde Ulusoy Global Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Ulusoy ise “Volvo ile olan işbirliğimize verdiğimiz öneme binaen, servislerimizi yeniliyoruz. Yenibosna’daki Volvo Kamyon servisimiz dünya standartlarına uygun olarak tasarlandı ve bu servisimiz ile müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Yenibosna Volvo Kamyon yetkili servis açılışının dışında Volvo ile işbirliğimizin sonucu olarak Samsun’da ve Trabzon’da birer adet olmak üzere araç ve yedek parça satışı ile servis hizmetlerinin sunulacağı yeni Volvo Kamyon yetkili bayilikleri de 2009 yılı sonu itibari ile hizmete açılacaktır. Bunların yanı sıra Anadolu yakasında 2010 yılı sonuna kadar yeni Volvo Kamyon Satış Sonrası Servisi’mizi hizmete sokacağız” dedi.

 
Benzin ve Motorinde İndirim
 
ALTUR'a 5 adet Otokar Doruk 190S Teslim Edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsbuskamyonumtreylerlkwkamyoncusrcşoför haberler