Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Temmuz 2009 Salı - 00:00

Altay da "Mercedes" Diyor

Altay da  Mercedes  Diyor

Altay Spor Kulübü Başkanı ve Korner Spor firmasının sahibi Niyazi Konuşmaz araç tercihini yine Mercedes’ten yana kullandı. Geçtiğimiz günlerde araç filosuna dahil ettiği 4 adet Axor 1840 LS Çekicinin teslim töreni Gaziemir tesisinde gerçekleşti.  Teslimat töreninde Mengerler Ticaret Türk A.Ş. İzmir Şubesi Egemer’in Genel Müdürü Mustafa Ayar tarafından Niyazi Konuşmaz’a  plaket takdim edildi. Törende Kamyon Satış Müdürü Kadir Murat Duru ve Satış Danışmanları Ömer Atasoy ile Cenker Mavigöz de  hazır bulundular. Tören de bir konuşma yapan İzmir Şubesi Egemer’in Genel Müdürü Mustafa Ayar şunları söyledi;  “Mercedes-Benz’in Almanya’daki geliştirme bölümü ile Mercedes-Benz Türk’ün araştırma-geliştirme bölümünün işbirliği içerisinde geliştirilen Axor çekicilerimizin, aynı teknolojik standart ve kalitede ülkemizde üretilip gerek iç piyasa satışının, gerekse ihracatının yapılması ülkemiz için milli bir onurdur. Mercedes-Benz Türk’ün dünya standartlarına sahip bir teknolojiyi ülkemizde üretip ihracatını yapması Türk işçiliğinin kalitesini göstermekte ve bu Avrupa ülkeleri ile ekonomik ilişkilerimizi güçlenmektedir. Ayrıca müşterilerimize Satış ve Pazarlama hizmeti dışında finansman danışmanlığı misyonunu da üstlenen Mercedes-Benz Türk A.Ş., Mercedes- Benz Finansman Türk A.Ş.’tini kurarak müşterilerimize gelir düzeylerine ve ödeme güçlerine göre  esnek kredi koşulları sunarak yatırımlarına destek vermektedir.”

2001 yılından bu yana kadar yaklaşık 21.000 adet 1840 LS çekici ile iç pazarda yerini aldıklarını belirten Ayar 1840 LS çekici ile rakiplerine karşı bugün % 40 pazar payına ulaştıklarını ifade etti.

Mustafa Ayar konuşmasını temennileri doğrultusunda şöyle noktaladı; “Lojistik sektöründe kısa sürede kurumsal kimliği ile marka olan Korner Spor ‘un bizi ve markamızı tercih ederek 33. aracını teslim alması, doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.  Bu nedenle Mengerler Egemer olarak Korner Spor’a bize bu mutluluğu ve gururu yaşattıkları için teşekkür eder filolarına 333. Axor Çekiyi teslim etmeyi temenni ederiz.”

 
MAN'a Büyük Ödül
 
Çevreci Belediye Otobüsü İstanbul'da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwKamyonsondakikakamyoncutürkiyefahrer haberler dikkattreyler