Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Temmuz 2009 Salı - 00:00

MAN'a Büyük Ödül

MAN a Büyük Ödül

Bilkent Üniversitesi’nde yapılan “Endüstri Mühendisliği Kongresi” kapsamında düzenlenen yarışmaya çok sayıda firma katıldı. Yarışma jürisinin, projenin gerçekleştirildiği kuruma ve ekonomiye katkısı, analizin ve uygulamanın kalitesi, karşılaşılan zorluklar ve bunların nasıl aşıldığı gibi kriterleri göz önünde bulundurarak yaptığı ilk değerlendirme sonucu, aralarında MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ’nin de bulunduğu sadece beş firma finale kalabildi.

Tek sistem üzerinden hâkimiyet sağlayan, “Satış Yönetim Sistemi” projesi ile yarışmaya katılan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ, projenin uygulanabilirliği ile diğer projeler arasından sıyrılmayı başardı. Başarılı uygulamaların tanıtılması ve ödüllendirilmesi, yeni uygulamaların özendirilmesi ve yaygınlaştırmasını amaçlayan YAD Uygulama Ödülü’ne ilk kez aday olan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş, altı ay gibi kısa bir sürede oluşturduğu, geliştirdiği ve hayata geçirdiği başarılı projesiyle tüm rakiplerini geride bıraktı.

“En iyi Endüstri Mühendisliği, Yön Eylem Araştırma Projesi ve Uygulaması Yarışması” ödül töreni ise Bilkent Üniversitesi Rektörlük Binası, Mithat Çoruh Anfisi'nde gerçekleşti. Büyük ödülü, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş adına, Kamyon Satış Yöneticisi Çağatay Kepek, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr.  İhsan Sabuncuoğlu’nun elinden aldı.

 
Her Yerde Axor
 
Altay da "Mercedes" Diyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförlkwkamyoncutreylerfahrernewssrcsondakika haberler