Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Haziran 2007 Pazartesi - 00:00

Volvo Kamyon, Yenilikleriyle Trabzon’da Görücüye Çıkacak

Volvo Kamyon, Yenilikleriyle Trabzon’da Görücüye Çıkacak

Volvo Kamyon’un uluslararası ve yurtiçi nakliye için farklı spesifikasyonlarda ürettiği çekicileri, 5. Trabzon Otomotiv Fuarı 2007’de 5-10 Haziran tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak. Volvo, Karadeniz bölgesinde ilk kez gerçekleştirilen tanıtımlarda  yurtiçi taşımacılık için Türkiye pazarına sunduğu 400 Bg D13 Euro3 motorlu FM 4x2 çekicinin tanıtımını da yapacak.

Tüm Uygulamalar ݝçin ݝki Farklı Spesifikasyonda Volvo Çekici

Volvo Kamyon, 400 Bg D13 motorlu Volvo FM 400 4x2 çekiciyi Türkiye pazarına sunarak, ürün yelpazesini daha da genişletti. Müşterilerinin işlerinin gerekliliklerine ve isteklerine göre terzi usulü üretilen olan Volvo FH ve FM çekiciler, Volvo Kamyon’un sunduğu toplam çözümün en etkin unsurları.

Volvo Kamyon Avrupa’da Birinci

2000 yılında bütün dünyada Fransız Renault Trucks ve Amerikan Mack Trucks’ı bünyesine katan Volvo Kamyon Grubu, bugün pazar payı açısından Avrupa’da birinci ve dünyada ise ikinci en büyük ticari araç üreticisi konumunda. Volvo Türk bünyesinde yer alan ve Türkiye'de kamyonla ilgili faaliyetleri sürdüren Kamyon Grubu ݝstanbul, Ankara, Bolu, Denizli, Bursa, ݝzmir, Diyarbakır, Gaziantep, Antakya, Erzurum ve Mersin’de örgütlenen satış sonrası ağı ile en verimli ve kaliteli hizmeti sunuyor.

Volvo’nun Yeni Gözdesi FM 400 4x2 Çekici

Türkiye pazarına yeni sunulan FM 400 4x2 çekici sayesinde Volvo Kamyon müşterileri artık FM serisinin avantajlarından 400 beygir gücündeki motoruyla çekici segmentinde de faydalanacak. FM 400 4x2 çekicinin hedef müşteri profilini, yurtiçi nakliye taşıyıcıları, akaryakıt dağıtıcıları, çimento nakliyecileri, konteyner taşıyıcıları, damper dorse kullanan nakliyeciler oluşturuyor. Ayrıca kabinin yataklı olması avantajı nedeniyle yakın komşu ülke operasyonlarında da rahatlıkla kullanabiliyor. Yeni FM 4x2 çekicide yok yok; turbo sıralı 6 silindir dizel motorda intercooler, elektronik motor sistemi, birim enjektörleri, üstten kam mili ve silindir başına 4 subap bulunuyor. Euro3 normlarına uygun olan motor 1450-1800 devir/dakikada 400 Bg güç ve 1050-1400 devir/dakikada maksimum 2000 Nm tork üretiyor. Ayrıca, Volvo FM 400 4x2 çekicide 14 vitesli manuel şanzıman, L2H2 yüksek ve çift yataklı Globetrotter kabin, klima, park ısıtıcısı, Volvo Motor Freni (VEB), tavan ve yan rüzgar deflektörü standart olarak, cerli arka aks, retarder, I-Shift otomatik şanzıman, PTO, çelik tampon, immobilizer, ikinci depo opsiyonel olarak sunuluyor. 

                        Volvo Kamyon – Trabzon Otomotiv Fuarı 2007

Araç

Dingil Dizilimi

Tip

Emisyon Değeri

Dingil Mesafesi Mm

Motor Gücü Bg

FM 400

4X2

ÇEKݝCݝ

Euro3

3700

400

FH 520

4X2

ÇEKݝCݝ

Euro5

3700

520

 
Türkiye, Otomotiv İhracatında AB'ye Girdi
 
Erken Genel Seçimler Mercedes’e Umut Veriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikafahrertruckşoförlkwkamyoncutürkiyetreyler