Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Haziran 2007 Pazartesi - 00:00

KEİ Karadeniz Çevre Otoyolu TIR Kervanı’nın Son Durağı İstanbul Oldu

KEİ Karadeniz Çevre Otoyolu TIR Kervanı’nın Son Durağı İstanbul Oldu

KEݝ Tır Kervanı, 39 gün boyunca Karadeniz'e komşu olan 12 ülkeyi dolaştı ve yolculuk sonunda  ݝstanbul'a ulaştı. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da başlayan TIR Kervanına Türkiye, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Sırbistan, Moldova, Romanya, Gürcistan, Arnavutluk, Azerbaycan ve Ermenistan'ı temsil eden12 TIR katıldı.   

KEݝ, ‘Karadeniz Çevre Otoyolu’nun Habercisi

ݝstanbul Dolmabahçe’de düzenlenen törende konuşma yapan IRU Bölge ve Ortadoğu Daimi Temsilcisi Haydar Özkan, 7500 Km süren bu yolculuğun hem KEݝ halklarına Karadeniz Çevre Otoyolu’nun habercisi olduğunu hem de her gün yaşadıkları sorunları farklı bir bakış açısıyla gözlemleme imkanı sağladığını söyledi. Kervanın sadece Karadeniz Çevre Otoyolu’nun habercisi olmakla kalmayıp, 39 günlük bir süreç içerisinde  terminallerde ve sınır geçişlerinde süreçler, ücretler ve yaşanan sıkıntılarla ilgili detaylı bir analiz yapılmasının sağladığını ifade eden Özkan, “Tüm bu analizlerin sonrasında şu anda artık önümüzde yeni bir başlangıç var. Dolayısıyla bugün bir son değil bir başlangıç aslında. Yolunuz açık olsun.”

Genel Müdür Turhan; “Bu tür etkinlik ve faaliyetler, ülkeler arasındaki sosyal ve kültürel ilişkileri arttırır…”

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan , bu tür etkinlik ve faaliyetlerin ülkeler arasındaki sosyal ve kültürel ilişkileri artırarak altyapı yatırımlarını geliştireceğini vurguladı. Turhan, sözlerine şöyle devam etti;  “Karadeniz’e yakınlığı olan ülkelerin, coğrafi yakınlıklarından ve ekonomilerinin birbirlerini tamamlayıcı özelliklerinden yararlanarak ticari, ekonomik, bilimsel ve teknolojik işbirliğini geliştirmek amacıyla imzalanan KEݝ Karadeniz Çevre Otoyolu Projesi, bölgenin bu jeostratejik konumunun fonksiyonal hale getirilmesine katkıda bulunacaktır.” KEݝ Genel Sekreteri ve Büyükelçi Leonidas Chrysanthopoulos ise projenin, temel amacına ulaştığını söyledi ve şunları kaydetti; “Projenin temel amacı KEݝ’yi Karadeniz halklarına  tanıtmaktı ve buna ulaştığımıza inanıyorum. Aynı zamanda da inşa edilmeye başlanacak olan Karadeniz Çevre Otoyolu Projesi’ni de halklara tanıtmış olduk. Kervana Romanya’dan Moldova’ya kadar eşlik etme şansını yakaladım. Bu benim için oldukça anlamlı bir deneyimdi.” 

KEݝ  TIR Kervanı tarafından yapılan tüm tespitler, film ve kitap haline getirilerek ݝstanbul’da gerçekleştirilecek olan KEݝ Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin ardından 26 Haziran 2007 tarihinde düzenlenecek olan final töreniyle kamuoyuna duyurulacak.

 
BMC Ailesi Büyüyor
 
Türkiye, Otomotiv İhracatında AB'ye Girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerfahrernewssrcKamyonkamyoncudikkattürkiyebus