Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Haziran 2007 Salı - 00:00

Mobil 1 Parkinson Hastaları İçin Dünya’yı Dolaştı

Mobil 1 Parkinson Hastaları İçin Dünya’yı Dolaştı

Direksiyon Başında 16 Ay Boyunca 66 Bin Kilometre Gittiler

Parkinson Hastaları İçin 70 Bin Dolar Yardım Toplandı

Parkinson hastaları için, “Drive Around the World” (Direksiyon Başında Dünya Turu)  Projesine katılan ekipler 16 ay süren, 66.000 kilometre uzunluğunda dev bir güzergahı tamamladı. Dört kıtada 30’dan fazla ülkeyi dolaşan yardım projesi 70.000 dolardan fazla bağış topladı ve bağışların tamamı hastalıkla ilgili çalışmalara aktarıldı. Proje boyunca ağır yol şartları, birbirinden farklı hava sıcaklıkları ve iklim koşullarıyla karşılaşan arazi araçlarının motorlarında her şartta aynı performansı vermesi nedeniyle Mobil 1 yağı tercih edildi. Araçlar yolculukları boyunca bir yılda görebileceklerinden fazla tozu bir günde gördü. Çöl sıcaklarından -58 derece soğuklara kadar değişen şartlarda yollarına devam ettiler ve laboratuarlarda test edilen Mobil 1’in Supersyn “Aşınma Önleyici” teknolojisini yollarda kanıtladılar. Mobil 1’in sunduğu teknoloji ile araçlar, 66.000 kilometre boyunca motorlarındaki performansı korudular.

Ağır Yol Şartlarında Mobil 1Gücü

Ağır yol şartlarına göre takviye edilmiş ve Mobil 1 yağının güçlendirdiği motorlarıyla 1 Kasım 2003’te yola çıkan araçlar, 10 çölü geçtiler, Panama Kanalı’ndan Güney Amerika’ya vardılar. Araçlar, iki volkana tırmanarak, Peru’da Nazca çizgilerine ve Machu Picchu’ya ulaştılar. Arjantin’e gelerek, dünyanın ucu Tierra Del Fuego’ya ulaştılar ve oradan da Avustralya’ya geçtikten sonra ünlü Uluru (Ayers Kayaları)’nın yanından geçtiler. Mobil 1’in desteği ile yola Hindistan’da devam eden dev projenin araçları, Tac Mahal’e vardılar. Pakistan’ın tehlikelerle dolu Karakurum yolundan, Rusya’da dünyanın en alçak noktası olan Baykal Gölü’ne gittiler. Aynı cesaretle Sibirya’da -58 derece soğuklara atıldılar. Düşük sıcaklıklarda bile akışkanlığını koruma ve sürtünmeyi azaltma özelliği sunan  Mobil 1, pazara sunulduğundan bu yana daha iyi performans sunabilmek için ileri teknoloji ile kendini yenilemeye devam ediyor.

 
MAN Nutzfahrzeuge Grubu IDEF 2007 Fuarı’ndaydı
 
Türkiye, Enflasyonda Hedef Aştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikasrcdikkatbuskamyonumfahrerşoförKamyonlkw