Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Mayıs 2007 Çarşamba - 00:00

Türk Otomotivinin Dünya’dan Misafirleri Var

Türk Otomotivinin Dünya’dan Misafirleri Var

Türkiye’nin ilk bağımsız uluslararası otomotiv kongresi ‘automotivݝST’,  27 Kasım 2007’de ݝstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Türk ve dünya otomotiv sektörü, Türkiye’nin ilk bağımsız otomotiv kongresi olan  ‘automotivݝST’de  “Made in World” konsepti etrafında  buluşacak. “automotivݝST” - 1. Uluslararası ݝstanbul Otomotiv Kongresi, Cengiz ve  Soylu Danışmanlık tarafından organize edilecek. Kongrede, Türkiye ve dünya otomotiv sektörünün otoriteleri, fikir önderleri ve yöneticileri buluşacak. Yurt dışından gelen katılımcılar, ‘Türkiye otomotiv sektörü, tüketici memnuniyeti, basın, reklam ve pazarlama, motor sporları,  güvenlik testleri’ gibi birçok konuda sunum yapacak.

“Türk otomotivi Türkiye’nin gücüne güç kattı...”

Cengiz ve Soylu Danışmanlık’ın ortakları  M. Arif Cengiz ve Yusuf Soylu, son 15 yılda Türkiye otomotiv sektörünün, gösterdiği hızlı ve pozitif değişimle ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olma özelliği kazandığını söyledi. Akılcı yatırımlarla, sektörün sağladığı istihdam ve yarattığı ihracat hacminin, Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam ettiğini vurgulayan Cengiz ve Soylu, bu başarı hik݃¢yesini sürekli kılmayı amaç edindiklerini ve sektörün bugününün ve geleceğinin masaya yatırılacağı ‘automotivݝST’ kongresini hayata geçirdiklerini ifade etti.

 
Karayolları Arazisi Zorlu'nun Oldu
 
Yapı-yol Sen’den Zorlu’ya Öneri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcKamyonbuskamyonumtruckdikkatlkwfahrerşoför