Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Ağustos 2008 Cuma - 00:00

Otokar'ın Teslimatları Devam Ediyor

Otokar ın Teslimatları Devam Ediyor

Koç Topluluğu şirketlerinden olan ve kuruluşunun 45’inci yılını kutlayan Otokar, Gaziantep’te faaliyet gösteren Tören Gıda’ya 19 adet daha Otokar Fruehauf Iceliner frigorifik semi-treyler teslim etti. Mevcut filosunda 50 adet Otokar Fruehauf Iceliner bulunan Tören Gıda, yeni treylerleri ile gücüne güç kattı.

ݝstanbul Baltalimanı Portaxe Restaurant’ta yapılan teslimat toplantısına Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören ve Lojistik Grup Müdürü Eyüp Günsoy, Otokar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Yöneticisi Murat Özsoy  ve Otokar Yetkili Bayisi ݝmam Kayalı Oğulları Otomotiv Genel Müdürü Ahmet Daşar katıldı.

Gıda taşımacılığında Tören Gıda ve Otokar kalitesi

Toplantıda söz alan Otokar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Tören Gıda’nın kısa sürede hızlı bir büyüme gösterdiğini hatırlatarak, “Gıda sektöründe başarılı bir grafik çizen Tören Gıda ile uzun süredir devam eden işbirliğimize yeni 19 adet Fruehauf Iceliner frigorifik semi-treyler ekleyerek devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Son 7 yıldır frigorifik araçlarda Pazar lideri olduklarını belirten Tokatlı bu liderliği getiren en büyük etkenin 1990 yılların başından beri aynı kalite, aynı satış sonrası hizmet ve uluslararası sertifikasyonlara sahip araçlar üretmekten geldiğini ifade etti.

Murat Tokatlı teslimatın anısına Tören Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tören’e bir plaket takdim etti.

 
THY, Bosna Hava Yollarına Talip
 
Meiller Damper Alan Meiller'den Vazgeçemiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
news haberler kamyoncusrcfahrertreylerkamyonumlkwtruck