Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Eylül 2008 Pazartesi - 00:00

Flash Nakil Vasıtaları Aileye Katıldı

Flash Nakil Vasıtaları Aileye Katıldı

Otomotiv sektöründe sahip olunan bu uzun yılların deneyimini ağır ticari araç sektörüne de aktarmak isteyen Flash Nakil Vasıtaları, Scania ve Krone ile Hadımköy’de çok özel bir tesisin kurulumunu tamamladı. İstanbul, Krone ve Scania için Türkiye’deki en kritik illerden biri iken, İstanbul Avrupa yakası ise birçok ticari yolun bulunduğu, uluslararası nakliyenin göz bebeği konumunda bulunuyor.

Flash Nakil Vasıtaları Yetkilileri, ağır ticari araç sektörüne girerken Scania ve Krone markalarını tercih etmiş olmalarının nedenlerini, ve Hadımköy’deki tesisin detaylı tanıtımını  gerçekleştirilen basın tanıtımında aktardılar. Basın tanıtımına Doğuş Otomotiv Scania SSH Müdürü Özkan Muti, Scania Saha Satış ve Lojistik Müdürü Selçuk Ahmet Aksakal, Scania ve Krone Pazarlama Müdürü Çağla Gül Şenkardeş, Scania Filo Satış Müdürü Harun Göktaş, Flash Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı, Flash Otomotiv Genel Müdürü Levent Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Meriç ve Elif Meriç katıldı.

Flash Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı düzenlenen basın tanıtımında, yaklaşık 15 yıllık otomotiv geçmişleri bulunduğunu hatırlatarak, Scania ve Krone markalarının kendileri için sahip olduğu büyük öneme şu şekilde değindi; “ 15 yıllık bu uzun süreçten edindiğimiz tecrübeleri artık Doğuş Otomotiv ve dolayısıyla Scania ve Krone markaları için kullanacağız. Avrupa Yakası coğrafi özelliği nedeniyle Avrupa’ya taşımacılık yapan firmaların son uğrak yeridir. Avrupa’ya açılmadan tüm ihtiyaçlarını burada karşılamak istemekteyiz. Ayrıca modern showroom ve tecrübeli satış departmanımız ile Scania ve Krone’ye iç pazarda hızlı bir ivme kazandıracağımıza inanmaktayız.” dedi.

Flash Nakil Vasıtaları, Scania ve Krone ile gerçekleştirdiği başarılı işbirliği, uzun yıllardan gelen otomotiv tecrübesi ile Hadımköy’deki tesisinde ilk satışı için yaptığı teslimat törenine yenilerini eklemeye devam edeceğinin sinyallerini verdi.

 
Citimark Türkiye'yi Dolaşıyor
 
Rus Ürünleri Kırmızı Hatta Alındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerkamyoncuşoförnewsKamyontreylerbuskamyonum haberler