Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Eylül 2008 Çarşamba - 00:00

MAN, 250.Yılını Çalışanları ile Kutladı

MAN, 250.Yılını Çalışanları ile Kutladı

MAN Türkiye A.Ş. çalışanları ve aileleri, 24 Ağustos’ta, firmanın 250. kuruluş yıldönümünü Ankara’daki fabrikanın bahçesinde düzenlenen bir organizasyonla kutladı.

MAN Aile Günü aktivitesi, 1900 MAN çalışanı ve aileleriyle, yaklaşık yedi bin kişilik Ankara’nın “En Büyük Ailesi”ni bir araya getirdi. Çeşitli aktivitelerin düzenlediği ve ikramların yapıldığı günde, MAN Türkiye üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen ritm gösterisiyle çalışanlar ve aileleri doyasıya eğlendi. Çalışanlar, kendi yaptıkları otobüslere çocuklarının resimlerini asarak, ailelerine sürpriz hazırladılar. Otobüs ve kamyonların üzerinde “Biz tasarladık, biz ürettik” sloganları yer aldı. Halatla otobüs çekme ve ayda yürüyüş gibi yarışmalar diğer düzenlenen etkinlikler arasında yer aldı.

MAN Ticari Araçlar üretimden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve MAN Türkiye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lars  Wrebo, MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Jens Foerst, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı K. Tuncay Bekiroğlu, MAN Türkiye A.Ş. Üretimden Sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi Gottfried Kastner ve diğer üst düzey yöneticiler ritm gösterisini başlattılar.

MAN Grubu 250 yaşında

Bundan tam 250 yıl önce, 1758 yılında Almanya’nın Obernhausen şehrinde kurulan demir fabrikasıyla ilk üretimine başlayan MAN Grubu, bugün endüstriyel hizmetlerden makine imalatına, dizel motor üretiminden ticari araçlara kadar birçok sektörde faaliyet gösteren dünyanın en büyük şirketlerinden biri haline geldi. Dünyadaki çoğu ülkenin tarihinden bile eski ve köklü bir kuruluş olan MAN, bugün 15.5 milyar euro cirosuyla Avrupa’nın en büyük yatırım malları üreten şirketlerinden biri. Dünya çapında bir ürün, sistem ve endüstriyel hizmet sağlayıcısı olan MAN Grubu, 55.000 çalışanı ile ticari araç, dizel motorlar, turbo makineleri ve endüstriyel hizmet alanında faaliyet gösteriyor.

 
Gümrük Limanlarında Denetimi Artırmak İçin Yapılan Çalışma Tamamlandı
 
Scania'dan Ramazan Kampanyası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
trucklkwKamyonsondakikanewstreylerşofördikkatfahrer