Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Eylül 2007 Cumartesi - 00:00

Koluman'dan Ankara ve Romanya'ya Dev Yatırım

Koluman dan  Ankara ve Romanya ya Dev Yatırım

Motorlu araçlar, inşaat ve mühendislik, pazarlama ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Koluman Holding, Ankara’da inşaatı tamamlanan Ağır Vasıta Showroom ve Bakım Onarım Servisi tesisleri ile müşterilerine Avrupa standartlarında servis imkanı sunacak. Açılışı 18 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan tesisler, kamyon, çekici, treyler gibi ağır yük taşımacılığında kullanılan araçlar ve hafif ticari araçlara yönelik satış, servis ve yedek parça hizmetleri verecek. 10 Milyon Avro yatırım yapılan tesis, 42.264 m2’lik alan üzerine 10.860 m2 kapalı, 20.000 m2 yeşil ve sosyal tesis alanına sahip olacak.

Akıllı ve Çevreci Tesis

Tesislerin akıllı bina mimarisi ile donatıldığını belirten Koluman Holding Yönetim Kurulu Üyesi S. Kaan Saltık, başta atık sistemleri olmak üzere tüm işletim sistemlerinin çevreye duyarlı bir şekilde tasarlandığını belirtti. Tesiste bütün evsel atıkların bir arıtma tesisinde arıtıldığını ve arıtmadan sonra sulamada kullanıldığını dile getiren Saltık, yağ atıkları da yine bir arıtmadan geçirildiğini ve depolanıp imha edilmek üzere imha tesislerine gönderildiğini söyledi. Saltık, tesislerin günlük 100-120 araç kapasiteli olduğunu ve aynı anda 40 araca hizmet verebilecek teknik donanım ve teknolojiye sahip olduğunu da ekledi. Türkiye şartlarında fabrika maliyetine yakın bir tesis inşa ettiklerini söyleyen Saltık, Türkiye’ye her sene 10 milyon Euro yatırım sözünü gerçekleştirdiklerini de vurguladı.

Romanya büyüyen pazar

AB üyesi olan Romanya’ya yeni yatırımlarının başladığını dile getiren Saltık, “Romanya’da 230 dönümlük bir arazi aldık. Bunun 80 dönümü üzerinde bir otomotiv yatırımı planlıyoruz. Ağır vasıta ve otomobil servisi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Aynı zamanda Mercedes Benz’in bayiliği için Romanya’da başvurumuzu yaptık, ön kabul aldık, prosedürleri bekliyoruz. Romanya’daki yatırım 10 milyon Euro ile başlayacak ilk etapta, pazardaki gelişmelere göre bu rakamlar artabilir.” dedi. Özellikle kamyon üreticilerinin Romanya’ya büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Saltık, Romanya’da sadece Mercedes ürünlerinin değil aynı zamanda kendi üretimleri olan üst yapılarında satışının gerçekleştirileceğini belirtti.

ݝhracatta hedef 40 Milyon Euro

Yurtdışı atılımlarına bu yıl sonu itibariyle hız vereceklerini söyleyen Saltık, Rusya’ya Kögel Koluman işbirliği ile üretilen Semi-Treyler ihracatına önümüzdeki yıldan itibaren başlayacaklarını ve bin adet semi-treylerin Rusya’da satışına şimdiden sipariş edildiğini belirtti.

Koluman Holding’in 2008 ihracat hedeflerine de değinen Saltık, “Son 3 yıldır 10 milyon Euro’luk ihracatımız var. Bu sene hedefimizi aşacağız. Önümüzdeki sene grup olarak özellikle Rusya operasyonu ile birlikte bu rakamı 40 milyon Euro’ya çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

 
Taşımacılar Dikkat: Irak'ta Kolera Salgını!
 
BMC'nin Dünyaya Açılan Yüzü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrer haberler dikkatşoförKamyonsrcsondakikatürkiyekamyoncu