Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Ağustos 2008 Cumartesi - 00:00

Castrol'den Ekonomik Sürüşün Anahtarı

Castrol den Ekonomik Sürüşün Anahtarı

Castrol tarafından filolar için geliştirilen Filozof / Akılcı Filo Yönetim Sisteminin hizmet paketine eklenen Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü, karayolu taşımacılığında maliyet girdilerinde önemli bir düşüş sağlayacak, kaza riskini azaltması bekleniyor.

Filo sahiplerinin ve nakliye firmalarının üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü’nün tanıtım toplantısında bir konuşma yapan BP Türkiye Ülke Başkanı Tahir Uysal, bu proje ile karayolu taşımacılığında yaşanan sorunlara çözüm getirmesi hedeflediklerini söyledi.

Simülatörün, filoların ana gider kalemlerinin başında gelen araç işletim masraflarının azaltılması, şirketlerin mali performansına doğrudan katkı sağlayacağını vurgulayan Uysal, “Simülatör ile birlikte verilecek eğitimlerle, sürücüler aynı yolu daha az yakıt tüketerek kat edebilecekler. Bu sayede filolar çevreye de daha az emisyon salacak. BP ve Castrol olarak, ürün ve politikalarımızla, sürdürülebilir ulaşım ve taşımacılığa katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Hem ekonomik, hem de çevreci

Filolar ve filolara hizmet sunan diğer araç üreticisi yetkili servisler için geliştirilen Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü ile maliyet girdilerinde ekonomi sağlanması hedefleniyor.

Simülatörle ayrıca, yakıt kullanımındaki azalmaya bağlı olarak,  karbon emisyonlarında da düşüş sağlanması ve çevrenin korunması amaçlanıyor.

ODTÜ’den gerçeğe uygunluk onayı aldı

ODTÜ’nün bugüne kadar yapılan sürüş simülatörlerinin sınıflandırılmasıyla elde ettiği araştırma sonuçlarına göre, Castrol Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü’nün, C sınıfı bir üst düzey eğitim simülatörü olduğu onaylandı.

Yol koşullarına aynen uyarlandı

Castrol Madeni Yağlar Bölge Digital Pazarlama Müdürü Tolga Önder ise simülatörün teknik özellikleri hakkında şu bilgileri verdi: “Gerçek hayatta bir ağır vasıta şoförü aracını nasıl kullanıyor, yollarda nelerle karşılaşıyor, nasıl tepkiler veriyorsa bütün bu ortam ve koşulları vibrasyon ve sesleri ile birlikte simüle edebilecek bir cihaz tasarlandı. Cihaz sayesinde sürücüler karlı, yağmurlu, çamurlu, yokuş aşağı veya yukarı, şehir içi veya şehir dışı gibi pek çok farklı yol, hava ve trafik koşulunda oturdukları yerden emniyetli bir eğitim alabilecekler.”

Filozof hizmet paketinde neler var?

-              Sürücülerin emniyetli, ekonomik ve çevreye uyumlu sürüş prensiplerini benimsemelerini sağlayan Ekonomik ve Emniyetli Sürüş Simülatörü

-              Sürücülerinizin, en önemli yatırımınız olan filo araçlarınızı, daha uzun süreli ve güvenli kullanmalarını sağlayan Emniyetli Araç Kullanımı eğitimleri

-              Ve elbette doğru kullanımla filonuzun işletim giderlerinden büyük ölçüde tasarruf ettirmenin gereklerinin anlatıldığı Ekonomik Araç Kullanımı eğitimleri

-              Filonuzdaki tüm araçlar ve sürücüleri için büyük avantaj sağlayan Ücretsiz Yol Yardımı ve Sağlık Desteği

-              Yakıt giderlerinizde % 5’e varan tasarruf sağlayan mükemmel bir ürün önerisi Elixion

-              Filo sürücülerinizi daha yakından tanımanızı ve işe uygunluklarını yaşayarak değil, daha işe alış safhasında öğrenmenizi sağlayacak ݝdeal Sürücü Testi

-              Başarılı sürücülerinizin motivasyonunu ve verimini artıracak Sürücü Performansı Ödül Programı

-              Filo araçlarınızın yoldaki hareketlerinden sizi haberdar edecek ve gönül rahatlığı yaşamanızı sağlayacak Araç Takip Sistemi.

 
Tırsan'la Yola Devam
 
Türkiye'nin En Büyük Ağır Vasıta Tesisi Açıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikatruckdikkatkamyonumbuslkw haberler newskamyoncu