Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Haziran 2011 Cuma - 10:17

Tüm Dizel Linea’lar Benzinli Fiyatına !

Mayıs Ayında Rakiplerini Geride Bırakarak “Türkiye’nin En Çok Satan Otomobili” ünvanına sahip olan Fiat Linea’nın “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” Kampanyası Kapsamında Şimdi Tüm Dizel Linea’lar Benzinli Fiyatına !

 Tüm Dizel Linea’lar Benzinli Fiyatına !

 

“Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” Kampanyası

Haziran’da da Devam Ediyor!

 

Fiat Türkiye,  Mayıs ayında 4.600 adetten fazla satılan kompakt sedan sınıfındaki modeli Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik Multijet motorlu versiyonunda geçerli olan kampanyasına 1.6 litre 105 HP’lik Multijet motorlu versiyonunu da ekledi.

 “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyası kapsamında 1.4 litre Fire 77 HP ile Actual ve Active Plus donanımlı Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP Multijet motorlu versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenirken, 1.6 litre 105 HP Multijet versiyona  ise 1.4 litre Turbo T-Jet 120 HP’lik benzinli motor seçeneği ile aynı fiyata sahip olunabiliyor.

Kampanya kapsamında Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP Multijet versiyonuna  30 bin 762 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla sahip olunabilirken, 1.6 litre 105  HP’lik diğer ekonomik Multijet motor seçeneği ise 34 bin 947 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında yüksek kalite standartlarında üretilen Fiat Linea’nın benzinli ve dizel motorlu versiyonlarının fiyatlarını eşitleyen Fiat Türkiye, yoğun ilgi gören  “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyasına Haziran ayında tüm dizel Linea modellerini kapsayarak devam ediyor.

Estetik tasarımı ve boyutlarıyla ekonomik sedan müşterilerinin beklentilerini en uygun şekilde karşılayabilen Fiat Linea, kalabalık aileler ve uzun yolculuklar için gerekli yükleme alanı sunuyor. Mayıs ayında, 4.600 adetten fazla satışla rakipleri arasından sıyrılan Fiat Linea,  Mayıs ayında “Türkiye’nin En Çok Satılan Otomobili” unvanına sahip oldu.

Fiat Linea’ya gösterilen bu yoğun ilgi ve talep nedeniyle, “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyası daha cazip bir hale getirilerek hız kesmeden devam ediyor.

Kampanya kapsamında  Actual ve Active Plus donanımlı Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik Multijet versiyonuna 1.4 litre Fire 77 HP benzinli Fiat Linea fiyatı ile satın alabilme  imkanı sunulurken, 1.6 litre 105 HP’lik Multijet motorlu versiyona ise, 1.4 litre Turbo T-Jet 120 HP benzinli motor seçeneği ile aynı fiyata sahip olunabiliyor.

Rakipleri arasından ciddi bir farkla sıyrılarak liderlik koltuğuna yerleşen tüketici dostu  Fiat Linea’nın 1.3 litre 90 HP’lik ekonomik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 30 bin 762 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekerken, 1.6 litrelik 105 HP’lik Multijet motor seçeneğine ise, 34 bin 947  TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile sahip olunabiliyor.

 

 
SÜPER YUMUŞAK PIRELLI F1 PZERO
 
İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.’ye 2 Kent LF
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SÜPER YUMUŞAK PIRELLI F1 PZERO
Pirelli’nin Türkiye’de “Şampiyonların Fabrikası”nda ürettiği ve ilk kez ...
MOBYDICK, THERMO KING’İ TERCİH ETTİ...
Uluslararası karayolu, soğuk zincir taşımacılığı yapan Mobydick Denizcilik, ...
Iveco’dan Sönmez Bustaş’a 12 adet Stralis
Iveco’nun Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv Sönmez Bustaş’a 12 adet ...
 
Özenç "Ar-Ge ile büyüyor, geliştiriyoruz"
Anadolu Holding bünyesinde, kamyondan kamyonete, küçük otobüsten pick-up ...
Otokar Kent 290 LF’ler Budapeşte'de
Türkiye’nin otobüs pazarı lideri Otokar’ın geçtiğimiz aylarda teslimatını ...
Rixos Personelini Sultan Taşıyacak
Konfor ve ekonominin birarada sunulduğu Sultan otobüslerine olan talep ...
 
Benzinden iyi haber!
Akaryakıt dağıtım şirketleri, 95 ve 97 oktan kurşunsuz benzine indirim ...
Adana'da katliam gibi kaza
Adana'da bir yakınının mezuniyet töreninden dönen aile, otobanda 'U' dönüşü ...
Kocaman, Ford Cargo ile Güçleniyor
Kocaman Denizcilik, Ford Cargo kamyon yetkili satıcısı Çetaş Otomotiv’den ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertruckdikkatsrcşoförbuslkwtürkiyesondakika