Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Haziran 2014 Salı - 14:35

Yokohama Çevreci Lastik Gamını Genişletiyor

Dünyanın lider otomobil üreticilerinin tercihi YOKOHAMA Lastikleri, enerji verimliliğini ön planda tutarak ürettiği “BluEarth” konseptli çevreci lastik versiyon gamını genişletiyor. Sportif ve SUV tarzı binek otomobiller için üretilen yeni “BluEarth AE50” serisi Türkiye’de Eylül ayında satışa sunulacak.

Yokohama Çevreci Lastik Gamını Genişletiyor

Yeni “BluEarth AE50”, asimetrik taban deseninin sağladığı düşük yuvarlanma direnci sayesinde hem yakıt tüketiminde cimri hem de ıslak yolda çok iyi bir yol tutuşu sunuyor.

Yokohama’nın enerji verimliliğini gözeterek ürettiği yeni “BluEarth AE50” serisi her türlü yol koşulunda olağanüstü performans sağlıyor. Sportif ve SUV tarzı binek otomobiller için üretilen ve Türkiye’de Eylül ayında satışa sunulacak olan Yokohama “BluEarth AE50” serisi asimetrik taban deseninin “Nano BLEND bileşenli” yapısının sağladığı düşük yuvarlanma direnci sayesinde hem yakıt tüketiminde cimri hem de ıslak yolda çok iyi bir yol tutuşu sunuyor.. Düşük gürültü seviyesi ile üstün konfora sahip olan “BluEarth AE50” iyi bir dengeye sahip.

Asimetrik taban deseni
Asimetrik lastik sırtı, lastiklerin olağanüstü dayanıklılığına ve drenaj özelliklerine katkı sağlıyor. “BluEarth AE50”, eşit olmayan lastik aşınmasına engel olarak daha sessiz bir sürüş sunuyor. Lastiğin SUV tarzı ağır araçlara uygun eşsiz profil yapısı, kontrol dengesinin yüksek seviyede kalmasına yardımcı oluyor. Yokohama, yeni serisinde hava sürtünmesini azaltmak için özel aerodinamik özellikler uyguladı. Lastik omuzlarındaki çukurlu tasarımı ile lastiklerin yakıt verimliliğinin de artması sağlandı.
Asimetrik sırt desenine sahip lastiğin iç kısmı, eşit olmayan aşınmayı önlemeye yönelik olarak omuz kısmında bulunan olukları içeriyor. Lastiğin dış kısmında ise virajlarda daha fazla denge sağlamak için omuz bloklarında bulunan geniş ve nüfuz edilemez kanallar bulunuyor.

Yağmurlu Günlerde Güvenli Yol Tutuşu
 Olağanüstü sürüş özelliği sunan “BluEarth AE50” özel bileşeni ile fark yaratıyor. Yokohama; yakıt tasarrufu, ıslak zeminde yol tutuşu ve aşınma direnci arasındaki en iyi dengeyi elde etmek için çeşitli teknolojiler ve üretim yöntemleri kullanıyor. Bu teknolojiler arasında yer alan çift silika ve portakal yağı kullanımı, ıslak zeminlerde yol tutuşunu artırıyor. “BluEarth AE50” lastiklerinde farklı özelliklere sahip yüksek kaliteli iki tip silika kullanılıyor. Bu teknoloji sayesinde hem mükemmel ıslak zemin kontrolü sağlanıyor hem de yakıt tasarrufu performansı elde etmek için bileşen oranı optimize ediliyor.

Şimşek kanalları yağmurlu günlerde güven veriyor
Büyük ve küçük şimşek tipi kanallara sahip olan “BluEarth AE50” serisi lastiklerde blok dayanıklılığı artırılırken kanal hacmi de genişletilmiş, böylece yağmurlu günlerde güvenli ve emniyetli sürüş sağlanıyor. 
 
Yenilikçi “gürültü-kontrollü diş açıklığı” sayesinde sürekli sessiz bir sürüş sağlanıyor
Diş açıklığını çeşitliliğe kavuşturarak sesin dağıtılmasını sağlayan “BluEarth AE50” lastikleri, eşit olmayan aşınma durumunu azaltıyor ve lastiklerin diş aralıklarını daha küçük hale getirerek yol gürültüsü seviyesini düşürüyor. Yeni “BluEarth AE50” lastikleri aynı zamanda, diş aralığı sayısını 84’e çıkararak artırılmış bir sessizlik seviyesi de sunuyor.
 
Yakıt tasarrufu ve düşük gürültü seviyesi sunan profil
“BluEarth AE50” lastikleri, lastik sırtı kauçuğunun alt katmanında daha az ısı yaratan bir kauçuğa sahip. Bu da enerji kaybını bastırmaya ve konforu artırmaya yardımcı oluyor. Karkasın yukarı kaldırılması ise sağlamlık ve ağırlık tasarrufu sağlıyor. “BluEarth AE50” için üretilen özel profil, ağır hizmet araçlarında ağır yükleri desteklerken denge sağlıyor ve dış araç gürültüsünü azaltıyor. Ayrıca sürtünme enerjisi, çok fazla sürülebilirlik kaybına ve gürültüye neden olan eşit olmayan aşınmayı bastırmak için ayarlanmış.
 
AERO dinamik teknoloji hava direncini azaltıyor
Lastiklerde hava direnci, artan yakıt tasarrufunun nedenlerinden biridir ve özellikle yüksek hızlarda önemli düzeyde etkiye sahip olduğu kabul edilir. Yokohama, lastiklerini tasarlarken, hava direnci simülasyonları gerçekleştiriyor. Omuz üzerindeki çukurlu tasarım ise lastiğin kava direncini azaltıyor. Bu da daha yüksek bir yakıt tasarruflu performansa katkı sağlıyor.
 

 
Kupanın Tribün Güzelleri
 
Pegasus’la Seyahat Kışın Bir Başka Güzel
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kupanın Tribün Güzelleri
Kupanın Tribün Güzelleri
Dünya Kupası Oyuncuları Continental’e Emanet
FIFA 2014 Dünya Kupası Resmi Sponsoru Continental, Brezilya’daki dev organizasyon ...
Minik Cevalılar, Ailelerini Ziyaret Etti
Dünyanın en büyük tedarik zincir yönetimi şirketlerinden CEVA Lojistik'in ...
 
Bulgaristan Sokaklarında Volkicar Fırtınası
Volkicar’ın başrolde olduğu V1 Challenge Bulgaristan geçtiğimiz hafta ...
Blue Stream Yalnızca 200 Adet Üretildi
Scania, müşterileri için özel olarak tasarlanan Yeni V8 "Blue Stream" modelini piyasaya sundu.
Emirates Hindistan Uçuşlarını Artırıyor
Emirates Havayolu, Bombay’a Airbus 380, Delhi ve Haydarabad'a Boeing 777’ler ile uçuyor.
 
OMSAN, Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nü Kurdu
OMSAN, Gaziantep ve çevresindeki illerde lojistik faaliyetlerinin etkinliğini ...
Kadınların Klasik Tutkusu Büyüyor
Kadınların Klasik Tutkusu Büyüyor
Goodyear, İş Ortakları İle Birlikte Büyüyor
Dünyanın lider lastik üreticilerinden olan Goodyear, bayi ağını modernleştirmeye ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyeKamyonlkwtruckdikkatsondakikaşoförkamyonumbus