Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Haziran 2014 Pazartesi - 18:05

Goodyear, İş Ortakları İle Birlikte Büyüyor

Dünyanın lider lastik üreticilerinden olan Goodyear, bayi ağını modernleştirmeye devam ediyor. Goodyear, bayi ağının geliştirilmesi kapsamında 20 Haziran’da, uzun yıllardır müşterilerine yüksek performansla hizmet veren Ekşili Bayisini yenileyerek açılışını gerçekleştirdi.

Goodyear, İş Ortakları İle Birlikte Büyüyor

Goodyear, bayilerini yenilemeye ve geliştirmeye yönelik olarak koordine ettiği çalışmalara Bostancı’daki Ekşili Otomotiv ile başladı. 24 yıldır Goodyear bayisi olan Ekşili Otomotiv’in yenilenen mağazası 150  metrekarelik kapalı alana sahip. En son teknolojiye sahip makinalarla donatılan Ekşili Otomotiv tüm sınıflardaki araçlara yüksek kalitede hizmet verecek.
 
Yenilenen Ekşili Otomotiv bayisinde düzenlenen etkinlikte konuşan Goodyear Türkiye Genel Müdürü Emin Özkan, bayilerinin Goodyear ailesinin önemli bir parçası olduğunu belirterek yenileme  ve geliştirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Emin Özkan sözlerine şöyle devam etti; “24 yıldır Goodyear bayisi olan Ekşili Otomotiv’in yenileme çalışmalarının ardından bayimizin uzman çalışanları ile tüketicilerimize daha kaliteli bir hizmet verecek ve daha büyük başarılara imza atacaktır.”
 
Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan ise “Goodyear  olarak iş ortaklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bayilerimizin satış noktalarındaki yenileme çalışmaları ile, bugüne dek bizleri tercih eden ve başarılı performanslarıyla öne çıkan bayilerimizin işlerini daha da geliştirmelerine destek olmayı hedefliyoruz” dedi. Goodyear’ın sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde standart uygulamaları içerecek şekilde "premium" konsepte sahip mağazalar geliştirdiklerini vurgulayan Ersin Özkan, “Bayimizi ziyaret eden her son kullanıcı, ürün ve hizmetlerimizle ilgili doğru ve eksiksiz bilgilere ulaşabilecek. Çeyrek asırdır Goodyear bayisi olan Ekşili Otomotiv, hem lokasyonu ve yönetim ekibi, hem de mevcut ve potansiyel müşteri portföyü ile çok önemli bir iş ortağımızdır. Sahip olduğu bu önemli değerlere ek olarak, bu yenileme çalışmasının bayimizin işine doğrudan ve önemli bir katkısı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
Goodyear Bayisi Ekşili Otomotiv’in sahibi Mehmet Öztürk ise “Goodyear Şirketi’nin satış ve pazarlama stratejileri doğrultusunda ve değerli katkıları sayesinde yenilenen mağazamız, tamamen dijital ekipmanlarla donatıldı. Öyle ki mağazamız, tüketicinin, standart bir lastik satış noktasına göre çok daha fazla bilgiye çok daha yalın ve açık bir biçimde, sadece mağazamızın içinde gezinerek ulaşacak şekilde düzenlendi” dedi.
 
Goodyear, bayilerinin sadece dış görünümünü değil alt yapılarını da yeniliyor. Goodyear bayilerine gelen nihai tüketiciler, ürün, etiketleme, test sonuçları gibi bilgileri kolayca edinebiliyorlar. Bayi personelinin eğitimini gerçekleştirerek, tüketicilerin ilk elden sağlıklı bilgiye ulaşmalarını sağlıyor.
 
 
 

 
Otokar Teslimatlarına Genç Tur İle Devam Ediyor
 
Kadınların Klasik Tutkusu Büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otokar Teslimatlarına Genç Tur İle Devam Ediyor
Otokar, Genç Tur Uluslararası Nakliye’ye 100 adet Otokar-Fruehauf Mega ...
Avia İle Tonaj Sorununa Son
1967’den beri Avrupa’nın en önemli otomotiv üretim merkezlerinden biri ...
Dünya Kupası heyecanı şimdi Hyundai Maslak’ta
Dünya Kupası heyecanını kampanyaya yansıtan Hyundai 18 bin TL’ye 18 ay ...
 
Atlantis Rallisi’nde Heyecan Doruktaydı
TOSFED Ralli Kupası’nın 3. ayağı olan Atlantis Rallisi, 37 ekibin katılımı ...
Hankook Tecnodome’nin Temeli Atıldı
Lastik üreticisi Hankook, yeni nesil Ar-Ge merkezi Hankook Technodome’un ...
SRC’de çözüme adım adım…
Geçen ayki “Src Kabusu” başlıklı yazım bazılarının duygularına tercüman ...
 
“Akdeniz’de Ro-Ro’nun Lideri Yeniden UND Olacak ”
UND, 1994 yılında sektörün sahiplenmesiyle hayata geçen ortak yatırım modelini yeniden başlatıyor…
Brisa’ya Oyak Renault Yan Sanayi Başarı Ödülü
Geleceğini müşteri odaklı inovasyon ve iş mükemmelliği ve üzerine inşa ...
111’inci Sayımız Çıktı
Kamyonum Dergisi Haziran sayısında yine dopdolu bir içerikle okuyucularıyla buluşuyor.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoför haberler treylersrcdikkatbuslkwnewstruck