Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Eylül 2007 Cuma - 00:00

Yeşilçam'ın Ünlü Kamyonları, Dolmuşları, Taksileri C.V İstanbul'a Konuk Olacak

Yeşilçam ın Ünlü Kamyonları, Dolmuşları, Taksileri C.V İstanbul a Konuk Olacak

Otomotiv sektöründe önemli bir güç birliğinin simgesi olan C.V. İstanbul, İstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı, renkli bir etkinlikle 21 Kasım’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türk sinemasının unutulmaz film karelerindeki ticari araçların afiş ve fotoğrafları, 21 - 25 Kasım 2007 tarihleri arasında C.V. İstanbul Fuarı’nda sergilenecek. Bu filmlerin başrol oyuncularının da davetli olduğu sergi açılışında, Yeşilçam yıldızları filmlere dair anılarını anlatacaklar.

Türk sinemasının unutulmaz filmlerindeki oyuncular kadar, onlarla başrolü paylaşan taksiler, kamyonlar da bir o kadar ünlüdür. Selvi Boylum Al Yazmalım’da Kadir İnanır’ın kırmızı kamyonu, Çiçek Abbas’ta İlyas Salman ve Şener Şen’in kıyasıya rekabet halindeki dolmuşları, Şoför Nebahat’te Fatma Girik’in kullandığı taksi ve daha niceleri C.V. İstanbul’da anılarımızı tazeleyecek.

C.V. İstanbul bünyesinde ayrıca “Anılarımızdaki Ticari Araçlar” konulu bir de fotoğraf sergisi düzenlenecek. Hatıralarınızda önemli bir yeri bulunan, size ya da bir yakınınıza ait olabileceği gibi, sadece yolculuğa çıktığınız herhangi bir ticari araçla çekilmiş tüm eski fotoğraflarınız bu fuarda sergilenme imkanı bulacak. Fuara fotoğrafıyla katılmak isteyenlerden, albümlerindeki bu fotoğrafın anısını anlatan yarım sayfayı aşmayan bir yazı göndermeleri de isteniyor. 15 Ekim’e kadar bir adet fotoğraf ve kısa bir yazı gönderen herkes sergiye katılabilecek. Katılımcıların adres ve telefon numaralarını da mektuba mutlaka eklemeleri gerekiyor.  Fotoğrafların ulaştırılacağı adres şöyle: Ayla Cura, ZEGO İletişim Stratejileri Merkezi. Gazeteciler Mah. Yazarlar Sokak. No.5 Esentepe 34394 İstanbul 

 
Trabzon'da Ro-Ro Gemisi Battı
 
Şoförler Cumhurbaşkanı Gül'ü Habur'a Davet Etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyoncu haberler busnewsşoförKamyontürkiyekamyonum