Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mart 2014 Pazartesi - 16:38

“Yeşil Filo Yöneticisi”ni Michelin seçti

Her yıl Ekonomist Dergisi ve LeasePlan ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, bu yıl 3. Kez düzenlenen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri” sahiplerini buldu. Michelin tarafından ödüllendirilen “Yeşil Filo Birincilik Ödülü” nü Siemens alırken, ödülü sahibine Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani takdim etti.

“Yeşil Filo Yöneticisi”ni Michelin seçti

Filo yönetiminin, şirketlerin performansı ve ülke ekonomisine katkısına dikkat çekmek, çevre ve trafik güvenliği bilincinin oluşmasına destek olmak, kaynakların verimli kullanımını teşvik etmek ve ödüllendirmek için düzenlenen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri 2013” sahiplerini buldu. 13 Mart gecesi düzenlenen gala gecesinde ödüller sahiplerlerine verilirken, Michelin Yeşil Filo Birincilik Ödülü’nü almaya Siemens hak kazandı. Siemens yetkilisi ödülü, Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani’nin elinden aldı.

 

Yeşil Filo Ödülü’nü Michelin verdi

Michelin Yeşil Filo kategorisinde birincilik ödülünü filosunun yüzde 96’sı dizel araçlardan oluşan ve araç seçimlerinde CO2 emisyonuna önem veren Siemens Türkiye Filo Yöneticisi Sedat Uğurlu aldı. Aynı kategoride ikincilik ödülünü elektrikli panelvan araç kullanan ilk şirket olan Aras Kargo alırken, üçüncülük ödülü ise rüzgar enerjisi sektöründe faaliyet gösteren Enercon Servis Satınalma ve Filo Yönetimi Sorumlusu Murat Koshbahtlı’nın oldu. Kazananlar ödüllerini, Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani’den aldı.

5 ayrı kategoride ödüller verildi

Otomotiv ve yan hizmet sektöründe, alanında uzman bir jüri kurulu tarafından dağıtılan ödüller 5 ayrı kategoride verildi. Ödüller; “Yılın Filo Yöneticisi”, “KOBİ Filo Yöneticisi”, “Michelin Yeşil Filo”, “Güvenli Filo” ve “Jüri Özel Ödülü” olmak üzere toplam 5 kategoride dağıtıldı. Yeşil Lastik konseptinin öncüsü Michelin de çevreye duyarlı ve sürdürülebilir filo uygulamalarını değerlendirerek “Yeşil Filo” kategorisinin liderini belirledi.

 

 “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri 2013”te 10 ile 50 araca sahip filo yöneticileri “KOBİ Filo Yöneticisi” alanında değerlendirmeye alınırken; 50 ve üzeri araca sahip filo yöneticileri “Yılın Filo Yöneticisi” alanında ödüllendirildi. “Michelin Yeşil Filo” ve “Mapfre Genel Sigorta Güvenli Filo” ödülleri ise her iki kategorideki katılımcıları inceleyerek kazananı belirledi.

 

İlk ‘Yeşil Lastik’ Michelin’den

Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, yıllık 600 milyon Euro ayırdığı Ar-Ge çalışmaları sayesinde sektördeki yeniliklerin de öncüsü oluyor. Michelin’in sektöre kattığı ‘ilk’ler arasında ‘Yeşil Lastik’ konsepti de yer alıyor. 1992 yılında, karbon karasının silika ile kısmen değiştirilmesi sayesinde, “yeşil lastikler” olarak bilinen düşük yakıt tüketimi sağlayan birinci nesil lastiklerini piyasaya süren Michelin, Energy Saver lastikleri ile tüketicilere büyük avantajlar sağlıyor. 1992 yılında “Yeşil Lastik”i üreten Michelin, yeşil lastikler ile bugüne kadar 18 milyar litrelik yakıt tasarrufu ve karbondioksit salınımında 45 milyon tondan fazla azalma sağlayarak çevreye karşı olan sorumluluğunu da ortaya koyuyor.

 
TEİAŞ, Allison otomatiğe güveniyor
 
Boyacılar Otomotiv’in tercihi ORTHAUS
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEİAŞ, Allison otomatiğe güveniyor
TEİAŞ, Allison tam otomatik şanzıman donanımlı Volvo FH ağır yük taşıma ...
Türk TIR’ı cezayı göze aldı
AB ülkelerinin uyguladığı haksız engeller nedeniyle Avrupa taşımalarında ...
Türkiye'de 2. El Traktör Türktraktör'le Markalaşıyor
Türkiye’nin traktör devi TürkTraktör, bünyesinde barındırdığı New Holland ...
 
Aktaş Holding’e Büyük Ödül
Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında ...
Ford Otosan, “Global Başarı için El Ele” dedi
Ford Otosan ve tedarikçilerinin buluştuğu “İmalatçılar Zirvesi”bu sene ...
BAKANLIKTAN GALERİCİLERE SON UYARI
İçişleri Bakanlığı tarafından 2008 yılında yayınlanan 2008/71 sayılı genelge ...
 
TÜRK HAVACILIK SEKTÖRÜNDE İLK; BORAJET'TEN
Borajet, Bilgi Üniversitesi öğrencilerine kanatlarını açtı.Borajet'in ...
Emirates’ten Boston'a Günlük Seferler
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Dubai ve ...
ÇHS, dördüncü ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikasını aldı
Türk sivil havacılık sektörünün öncü firması Çelebi, İzmir Adnan Menderes, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtürkiyesondakikafahrerkamyoncutrucklkwtreylerkamyonum