Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Şubat 2015 Perşembe - 10:59

Yenilenen Tırsan Frigo Kazandırmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana Türkiye treyler sektöründe 37 yıldır açık ara lider olan Tırsan, soğuk zincir taşımacılığına yönelik Frigo aracını kullanıcılarından gelen taleplere ve sahadan edindiği deneyime uygun olarak yeniledi.

Yenilenen Tırsan Frigo Kazandırmaya Devam Ediyor

Hızlı soğutma ve geç ısınma özelliğiyle öne çıkan Tırsan Frigo işlevsel detaylarla donatıldı.
Yenilenen Frigo, 24-25 Şubat 2015 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen etkinlikle, Tırsan Frigo kullanıcıları ve basına tanıtıldı. Tırsan bayileri Gelecek Otomotiv ve Kemak Oto da etkinlikte tam kadro yer aldı. Yenilenen Tırsan Frigo, 26 Şubat tarihinde de Hatay’da Hatay Has Otomotiv’de kullanıcılarıyla buluşacak.

Pazarın Lideri Tırsan Frigo
Tırsan Frigo, TAİD (Ağır Ticari Araçlar Derneği) verilerine göre 2014 yılında 526 satış adedi ile %40 pazar payı elde ederek yılı lider kapattı. Treyler sektörünün tüm segmentlerinde lider olan Tırsan, 2015 yılında yenilediği Tırsan Frigo ile liderlik geleneğini sürdürüyor.

Kulağımız Müşterilerimizde
Tırsan, 2014 yılında Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerini ve park sahalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunmayı sürdürdü, 4 bölge 6 ilde 142 Tırsan Frigo kullanıcısının ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine göre Tırsan mühendisleri Frigo’yu daha da geliştirerek yeniledi, prototip merkezinde en zorlu yol koşullarında denedi. Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde Tırsan Frigo’nun izolasyonunun sağladığı düşük ısı iletim değerleri termal kabin testleriyle teyit edildi.

Detaylarla gelen işlevsellik ve konfor
Yenilenen Tırsan Frigo kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılaşıyor. Arka tampon kısmında bulunan dikdörtgen kesitler olası darbelere karşı tamponun zarar görmesinin engellerken, aracın 500lt’lik mazot deposunun alüminyum oluşu ise aracın boş ağırlığını aşağı çektiğinden yük taşıma kapasitesi artmakta, boş seyirde ise yakıt tüketimini azaltıyor. Bununla birlikte, yemek dolabında bulunan 2 adet dokunmatik led aydınlatma, hareket edebilir orta raf ve 90° açılarak masa halini alabilen kapak içi ile Tırsan Frigo pratik ve işlevsel ayrıntılarla kullanıcısına konfor sağlıyor. Alüminyum 90 lt su deposu ise araca yük olmadan sürücünün rahatlığını artırıyor.

Soğuk Zincir Taşımacılığında Çözüm Ortağı
-20°C ile +12°C arasındaki sıcaklıklarda taşınması gereken sıcaklık değişimine duyarlı ürünlerin taşınması için özel olarak geliştirilmiş FRC sertifikalı ağır izolasyonlu Tırsan Frigo, ATP (Agreement on the International Transportation of Goods – Malların Uluslararası Taşınmasına İlişkin Anlaşma) ve HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) mevzuatına uygun olarak üretiliyor. Böylece Tırsan Frigo ile ilaç ve gıda taşımacılığı (et, balık, süt, sebze, meyve vb.) uluslararası taşımacılık standartlarına uygun yapılabiliyor.

10 Yıl Paslanmazlık Garantisi
Tırsan Frigo, şasisinin çinko tri-elektron metoduna göre kataforez kaplı oluşu sayesinde paslanmaya karşı 10 yıl boyunca garanti altında. Bu da Tırsan Frigo kullanıcılarının işletme maliyetini aşağı çekerek araçların ikinci el değerinin korunması anlamına geliyor.

2 +1 Yıl Garanti Avantajı
Türkiye’nin en geniş satış sonrası destek ağı ve uzman kadrosu ile sunulan Tırsan güvencesi ile Yenilenen Tırsan Frigo 2+1 garanti altında.

Tırsan Panel Teknolojisi ile Kusursuz İzolasyon
Tırsan Frigo’nun izolasyonunda düşük ısı iletimi ve nem alma özelliğine sahip DIN EN 13165 normuna uygun rijit blok poliüretan kullanılan preslenmiş sandviç paneller görev alıyor.
Tırsan sandviç panel üretimi ısıtmalı ve yüksek basınçlı pres makinası ile yapılmakta ve yapışma mukavemeti yüksek paneller üretilmektedir.
İç ve dış katmanda yapışma mukavemeti güçlü, yüksek darbe direncine sahip ve yüksek parlaklıkta özel Gel-coat kaplamalı, kalınlıkları içte 2, dışta 3 mm olan GRP levhalar kullanılıyor.
Preslenmiş paneller otomatik makinelerde düşük toleranslarda işleniyor. Kutunun monoblok yapısını sağlamak için çift komponentli yüksek mukavemetli yapıştırıcılar kullanılıyor.
Taban paneli EN 283 normuna göre fork lift yükü taşıyacak şekilde tasarlanmış, ayrıca iç yüzeye kaymayı önleyen zemin uygulaması yapılıyor.

 
Mitsubishi, Konsept XR-PHEV II’nin Lansmanını Cenevre’de Yapacak
 
PETKİM, gümrüklü saha depolamaları için GEFCO Türkiye’ye güvendi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mitsubishi, Konsept XR-PHEV II’nin Lansmanını Cenevre’de Yapacak
Mitsubishi Motors, Konsept XR-PHEV II konsept modeli ile yılın ikinci ...
Koluman hazır beton için iki güçlü markayı tek çatı altında topladı
Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ...
Bosch, park etmeyi çok daha kolay ve zevkli bir hale getiriyor
Bosch’un geliştirdiği teknoloji ile asfalt üzerine yerleştirilen internet ...
 
BMW X5 M ve X6 M, Michelin lastikleri ile yollara çıkacak!
Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, otomotiv ...
Goodyear’dan ‘Geleceğin Çözümleri’
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, inovasyona odaklanarak ...
En İyi Kamyon Sürücüleri
EN İYİ KAMYON SÜRÜCÜLERİ
 
Anadolu Isuzu’dan Manisa Atağı
Anadolu Isuzu’nun Manisa’ya ikinci dev teslimatı 9 Şubat Pazartesi günü ...
Modifiye'de Son Nokta!
Modifiye'de Son Nokta!
Otokoç 2014’te 62 Bin 300 Yeni Araç Satışı Yaptı
Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir , 2014 yılı değerlendirmelerini ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyetruck haberler Kamyonbuskamyonumtreylernewssrc