Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Şubat 2015 Perşembe - 10:15

Koluman hazır beton için iki güçlü markayı tek çatı altında topladı

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen ‘Beton 2015/İstanbul Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’na Junjin beton pompaları ve Mercedes Benz kamyonları ile katıldı.

Koluman hazır beton için iki güçlü markayı tek çatı altında topladı

Hazır beton sektörünün iki önemli markasını tek çatı altında toplayan Koluman, fuarda sektördeki iddiasını ortaya koydu.
Bu yıl yedinci kez gerçekleştirilen Hazır Beton Fuarı; inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerini buluşturdu. İstanbul’da gerçekleştirilen fuar 19 - 21 şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. Fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından birine imza atan Koluman Otomotiv, standında Türkiye’de satış ve satış sonrası hizmetini verdiği yaptığı Junjin beton pompalarından 38 ve 57 metre beton pompalarını ve bayiliğini yaptığı Mercedes Benz markasının 3 dingilli 3340 Axor ve 4 dingilli 4444 Actros kamyon modellerini sergiledi. İki güçlü markayı tek çatı altında birleştiren Koluman Otomotiv, fuarın da en güçlü markalarından biri olmayı başardı.

Sektörde 5 Farklı Ürünle Yer Alıyor
Her sene daha da yükselen satış adetleri ve satış hedefleriyle, Junjin destekli yerlileştirme çalışmalarıyla, Koluman ve Junjin firmaları arasındaki bağlar günden güne güçleniyor. Bu gücün göstergesi; 25 metre, 38 metre, 43 metre, 52 metre ve 57 metre pompalardan oluşan ürün gamıdır.
57metre pompa, Türkiye’nin en uzun beton pompası olma özelliğini taşıyor
Koluman olarak 2006 yılından itibaren Junjin ürünleri için Türkiye’de satış ve satış sonrası hizmeti veriyoruz. Türkiye’nin yanısıra Irak, Azerbeycan, Türkmenistan,Kazakistan,Rusya ve bölgedeki daha bir çok ihraç pazarlarında da çalışmalarımız var. Koluman, güvenilen beton pompası markası Junjin’i geleceğe taşımak, müşteri beklentilerini maksimum düzeyde karşılamak, firma kalite standartlarını pompa üretiminde de kullanmak üzere 2012 yılında yerlileştirme çalışmalarına da başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde fabrika bünyesinde 2013 yılında bazı pompa tipleri yerli katkı ile üretilmeye başladı. Koluman, geleceğe yönelik olarak bir önemli adım daha atarak, yeni bir beton pompası üretim, montaj tesisi kurmayı ve kapasiteyi arttırmayı planlıyor.”

Güçlü Hidrolik Sisteme Sahip
JUNJIN beton pompaları saatte 158 m3 beton sevkiyatı yaparak 12 m3 bir mixeri 3,5-4,5 dk. gibi kısa bir sürede boşaltabiliyor. Kullanıcı açısından zaman kazandıran ürünler beton seçmiyor, açık sistem çalışıyor, ana pompası büyük olduğundan kamyon motoru düşük devirde çalışıyor ve yakıt tasarrufu sağlıyor.
Güçlü hidrolik sisteme sahip olan Junjin Beton Pompaları, hidrolik sistem ve elektrik aksamından oluşuyor. Bu sistemin kullanımı elektronik sistemli beton pompalarına göre daha dayanıklı ve daha kolay oluyor. Yüksek mevsim sıcaklığında ve soğukluğunda, elektronik aksamlı pompalara göre Türkiye’nin her bölgesinde rahatlıkla kullanılabiliyor.
 
Hedef 100 adet beton pompası
Türkiye beton pompası pazarının geçen yıl 400 adet ile kapandığını belirten Serdar Durmaz, Koluman olarak geçen yıl 70 adet beton pompası satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılın ilk iki ayını da değerlendiren Durmaz, geçen yıla göre ilk iki ayın daha iyi geçtiğini ve 2015 yılında pazarın %10 büyüyeceğini öngördüklerini söyledi ve “Yıl sonunda hedeflediğimiz 100 adetlik satış rakamını yakalamak istiyoruz.” dedi.

 
Bosch, park etmeyi çok daha kolay ve zevkli bir hale getiriyor
 
Mitsubishi, Konsept XR-PHEV II’nin Lansmanını Cenevre’de Yapacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bosch, park etmeyi çok daha kolay ve zevkli bir hale getiriyor
Bosch’un geliştirdiği teknoloji ile asfalt üzerine yerleştirilen internet ...
BMW X5 M ve X6 M, Michelin lastikleri ile yollara çıkacak!
Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin, otomotiv ...
Goodyear’dan ‘Geleceğin Çözümleri’
Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, inovasyona odaklanarak ...
 
En İyi Kamyon Sürücüleri
EN İYİ KAMYON SÜRÜCÜLERİ
Anadolu Isuzu’dan Manisa Atağı
Anadolu Isuzu’nun Manisa’ya ikinci dev teslimatı 9 Şubat Pazartesi günü ...
Modifiye'de Son Nokta!
Modifiye'de Son Nokta!
 
Otokoç 2014’te 62 Bin 300 Yeni Araç Satışı Yaptı
Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir , 2014 yılı değerlendirmelerini ...
Şanlıurfa, Filo Deneyimini Allison Şanzımanlar Sürdürüyor
Toplu taşıma sektöründe çeşitli yeniliklere imza atan Şanlıurfa Büyükşehir ...
Otomobillere Kara Kutu Geliyor
Kasko primlerini yüzde 30 düşürecek ‘kara kutu’ sistemi, CSC ile Türkiye’ye geliyor.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerlkwşoförKamyonkamyonumtruckdikkatsrc haberler