Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Ekim 2012 Çarşamba - 08:32

ULU MOTOR-PROTON GLOBAL PAZARLARDA HIZLA BÜYÜYOR

Ulubaşlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ulu Motor-Proton Otomotiv global pazarlarda da Türkiye pazarında olduğu kadar büyüme gösteriyor.

Proton Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Mehmet Babür, Türkiye'deki başarıyı global platforma taşımak ve global anlamda koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak amacında olduklarını belirterek yeni dönem planlarından bahsetti. ‘’Proton distribütörü olmayan, gelişmekte olan Türki Cumhuriyetler ve Afrika pazarları gibi merkezlerde yer almak üzere çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz. Bu atılımlarımızın ilk adımı olarak 2009 yılından itibaren Kuzey Irak’ta ilk global merkez olarak çalışmalarımıza başladık.’’


Proton Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Babür, Proton araçlarda satış, servis ve yedek parça hizmeti verdiklerini söyledi. Ulu Motor, Kuzey Irak’ta Erbil’de faaliyet gösteriyor ve yılda ortalama bin adet araç satışı gerçekleştiriyor. Babür, Kuzey Irak dışında Proton’un distribütörlüğü yapılan diğer ülkelerde de bu hizmeti vermek için Proton’la görüşmeler yaptıklarını ifade etti. ''Ulu Motor olarak 2004 yılından bu yana Türkiye pazarındaki başarımızı global platforma taşımak ve globalleşen dünyada global bir şirket olma yolunda somut adımlar atmak adına Proton ile işbirliği içerisindeyiz. ‘’diyerek konu ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

 

Proton’un Olmazsa Olmaz 4 Vazgeçilmezi: Cesaret, Dinamizm, Seri ve Atak Yapısı…

 

Asaleti her ürettiği otomobil markasına yansıtması ile tanınan Proton 1982 yılında Malezya’da kuruldu. 2004 yılından bu yana Proton Türkiye distribitörlüğünü ise Ulubaşlar Holding bünyesindeki Ulu Motor yürütüyor. Aynı zamanda Ulu Motor AR- GE çalışmaları ile Proton’un geleceğini tasarlıyor.

 

Ulu Motor güvencesi, yaygın hizmet ağı ile ihtiyaç olan her koşulda müşterilerinin takdirini kazanmayı sürdürüyor. En kaliteli hizmet verme politikası, satış sonrası hizmetlerde de tatminkar rakamlara ulaşılmasını sağlıyor. Ulu Motor, Türkiye genelinde 38 adet servisiyle 7/24 yol yardımı hizmetinde bulunuyor. Avrupa pazarında Almanya, Romanya, Hollanda, Danimarka’da Proton kullanan müşterilerin ihtiyacı olan yedek parçalar da Türkiye üzerinden tedarik ediliyor.

 

Dünya Devi Lotus Mühendisliği Proton Araçlarının Konforu İle Buluşuyor…

 

Proton’un, 2003 yılında tüm hisselerini satın aldığı İngiliz Dünya Devi Lotus ile yolları 1996’da kesişti.  1952 yılında İngiltere'de Colin Chapman tarafından kurulan Lotus ile Proton arasında iş birliği başladı. Proton, efsanevi Lotus Mühendisliği ruhunu tüm ürünlerinde hissettirmeye devam ediyor.

 

Gen2 ve Persona Modelleri Ulu Motor Güvencesiyle Dünya İle Aynı Anda Satışta

 

110 HP’lik 1600 CC motoruyla, Proton GEN2 (Hatchback) ve Proton Persona (Sedan ) modelleri özellikle ürün tasarımı ve dizayn konusunda eşsiz kombinasyonlar yaratıyor. Gazla, dizelden daha az yakıt tüketimi sağlayan modeller Ulu Motor güvencesiyle Malezya’da üretiliyor. Modellerin konfor donanımları arasında ABS, Klima, Çift Airbag, Yol bilgisayarı, Mp3 Çalar ve diğer aksesuarlar bulunuyor. Ön gergili emniyet kemerleri, hava yastıkları ve üstün güvenlik donanımlarıyla Gen2 ve Persona kullanıcılarını ani yaralanmalara karşı koruyor.

 

Proton Exora Reev ve Saga Ev Elektrikli Araçlarla Çevre Dostu Sürüş Keyfi

 

Proton’un çevre dostu, elektrikli modelleri; Exora Reev ile Saga Ev, 2013 yılında Türkiye yollarına çıkmayı hedefliyor. İleri mühendislik uygulamaları sonucunda elektrikli araç segmentindeki en uzun menzile sahip bu araçlar; fosil yakıt kullanmamaları nedeniyle sıfıra yakın emisyon değeri ve dışarı zararlı atık salmama özelliğine sahip. Türkiye pazarında 2013 yılı içerisinde yer alması hedeflenen araçlar; teknolojik ve modern yapısı, çevreci-doğa dostu özellikleri ve şık dizaynıyla kullanıcılarını bekliyor.

 

Full Şarj İle 1000 Km Sürüş Menzili

 

Hem pil hem de yakıt kullanımına imkân sağlayan bu araçlar, pil kullanılırken çevreye hiç zarar vermiyor. Alışılagelmiş hibrid araçlardan farklı olarak 400cc gücünde lityum iyon pilleri besleyen jeneratörü sayesinde 1000 km menzile kadar çıkabilen bu araçlar hareket halindeyken de şarj edebilen jeneratörü sayesinde daha uzun mesafeleri kat edebiliyor.

 

Proton’dan İnovasyan Atağı: 4G Teknolojili Otomobil

 

Proton’un yeni geliştirmiş olduğu C segmenti Sedan modeli, şık ve modern tasarımlı Proton Preve, firmanın özellikle gelişen dünya pazarlarına yönelik tasarlayıp geliştirdiği ilk global otomobili. 4G teknolojisine sahip olarak üretilen yeni Proton Preve; gelişmiş navigasyon sistemi, internet üzerinden araç takibi, güvenlik açısından araç içinde bluetooth bağlantılı görüntülü görüşme, ön konsolda LCD ekran gibi özelliklere sahip.

 

Proton’un bugüne kadar geliştirmiş olduğu diğer tüm modellerden hem tasarım hem donanım özellikleri açısından farklı ve yenilikçi bir yapıya sahip olan Preve’; anahtarsız motor çalıştırma, EBD-elektronik fren gücü dağılımı, led farlar, ayna sinyalleri gibi özellikler yanında aynı zamanda Start&Stop düğmesi sayesinde anahtarsız motor çalıştırma özelliğine sahip.

 

Yenilikçi Ruha Sahip Modern Tasarımlı Proton Exora Bold  İle Tanışmaya Hazırlanın

 

Proton yeni geliştirmiş olduğu MPV segmentindeki ilk otomobili Exora’yı yeniledi ve Exora Bold serisi olarak yeni yüzüyle lanse etti. Yeni Proton Exora Bold ilk olarak Malezya pazarına sunuldu ve ardından başta Tailand, Endonezya ve Brunei olmak üzere tüm dış pazarlarda yer almaya başlayacak. 2012 yılında Euro V versiyonu ile İngiltere ve Avustralya pazarlarına girecek olan Proton Exora Bold, Türkiye pazarında ise 2013 yılı ilk çeyreğinde satışa çıkacak.

 

Proton Exora Bold’da 1.6 litre (CFE) turbo beslemeli 138 hp’lik 205 Nm tork üreten benzinli DOHC motor kullanılıyor. Ayrıca standart olarak 7 ileri CVT şanzıman, geri görüş kameralı park sistemi, özel body kit ve sportif alaşımlı jantlar sunuluyor. Ön koltuk başlıklarında dokunmatik LCD ekran ve DVD özelliği de bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

 
İtalya Cumhuriyeti Devlet Başkanı, Pirelli’yi Kabul Etti
 
KÄSSBOHRER ve TALSON IAA 2012 Fuarındaydı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İtalya Cumhuriyeti Devlet Başkanı, Pirelli’yi Kabul Etti
Pirelli Başkan ve CEO’su Marco Tronchetti Provera ile şirketin en üst ...
Volvo, 23,88 Litre Başarısını Kutluyor...
Volvo Kamyon, kısa bir süre önce kamyon ve çekicilerinin sağladığı yakıt ...
''Lastik Adam'' Islak Zeminde Güvenliği Anlatacak
Michelin trafikte yaya ve yolcu güvenliği üzerine çalışmalarına devam ...
 
Borusan Lojistik Araç Filosuna Hama Desteği
Faaliyetlerini geliştirmek doğrultusunda araç filosunu genişleten Borusan ...
Belediyeler Araç Takip ile Tasarruf Ediyor
Türkiye’nin İlk ve Tek Araç Takip Operatörü FiloTürk tarafından sunulan ...
Volvo Yenilikçiliğin 180. Yılını Kutluyor
Dünyanın en köklü mirasa sahip iş makinaları firması olan Volvo İş Makinaları, ...
 
Mesleki Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı
29 Eylül 2012 tarihinde yapılan mesleki eğitim sınav sonuçları açıklandı. ...
Türkiye Ukrayna KUKK Toplantısı Yapıldı
Türkiye-Ukrayna Uluslararası Kara Ulaştırması Karma Komisyon Toplantısı ...
Renault Master’ın Yeni Versiyonu 19+1 Pazara Sunuluyor
Renault Master Otobüs ürün gamına 19+1 versiyonunu eklendi. Orijinal üstyapı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncutürkiyesrcşoförtreylerbussondakikatruckKamyon