Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Nisan 2008 Perşembe - 00:00

Transit Geçişlerde Belge Uygulaması Kalkıyor

Transit Geçişlerde Belge Uygulaması Kalkıyor

Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Ukrayna Kara Ulaştırması Karma Komisyon toplantısı (KUKK) 8-9 Nisan tarihinde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleştirildi. Kara Ulaştırması Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz başkanlığındaki Türk heyet ile Ukrayna heyetinin Türkiye ile Ukrayna arasındaki uluslararası karayolu eşya ve yolcu taşımaları konusunu ele aldıkları toplantı sonrasında taraflar bir “protokol” imzalandı.    

Eşya taşımalarında kısmi serbestlik

ݝmzalanan protokolle izin sisteminin her iki taraf için (kısmen) liberalleştirilmesi ve 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren “Euro 3 emniyetli” ve üzeri kategorilere ait kara ulaşım araçlarının kullanılması durumunda transit taşımacılıkta geçiş belgelerinin kaldırılması kararlaştırıldı.

Geçiş belgesi kotası konusunda ise taraflar, 2008 kesin 2009 yılı geçici olmak üzere; ikili 4000, transit 2000, transit yeşil, 7000 ve boş giriş/üçüncü ülke 4100 olmak üzere Ukraynalı ve Türk taşımacıları tarafından kullanılmak üzere toplamda 17100 ücretsiz geçiş belgesi kotası belirlenmesi noktasında anlaştılar. Taraflar, karşılıklı verilen söz konusu belgelerin 2009 yılı Ocak ayının sonuna kadar geçerli olması konusunda da görüş birliğine vardı.

Öte yandan protokolde Türk ve Ukraynalı taraflar, yolcu taşımacılığında 2008 kesin, 2009 yılı geçici düzensiz yolcu taşımacılığı konusunda ikili taşımalar ve transit taşımalar için 50’şer olmak üzere toplamda 100 geçiş kotası belirilendi.

 
Petrol Ofisi'nin Bayisi Miller Oto, 23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Yaşadı
 
Bakan Yıldırım Nakliyecilerin Sorunlarını Dinledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truck haberler newskamyonculkwtürkiyedikkatsrcKamyon