Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Kasım 2013 Cuma - 15:22

Serin Treyler’den 6 yeni ürün

Yeni Optima Treyler, Yeni Sızdırmaz Kuruyük, Yeni Tiger Havuz Damper, Yeni High Cube Konteyner Taşıyıcı, Ultra Damper ve ADR’li Çelik Tanker ile taşımacıların karşısına çıkan Serin Treyler, yeni ürünleri ve yenilikleriyle Comvex Fuarı’na damgasını vurdu. Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, “Yeni ürünlerimiz 30. yılımıza çok yakıştı. İnşallah müşterimize de çok yakışacak.” dedi.

Serin Treyler’den 6 yeni ürün

Türkiye’nin en önemli treyler üreticilerinden Serin Treyler, 30. yılını 6 yeni ürünle kutluyor. Taşımacılığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için üretilen yeni Serin Treyler ürünleri ilk olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Comvex - İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergilendi.

Comvex Fuarı’nda 3. solan 304 nolu adada ziyaretçileri ağırlayan Serin Treyler, 6 yeni ürünle fuarda ezberleri bozan firma oldu.

Uluslararası nakliye sektörünün talep ettiği hafiflik, yük güvenliği, çoklu spanzet noktaları gibi birçok özelliği içerisinde barındıran Yeni Optima Treyler, pratik kapak kilidi ile yenilenen Sızdırmaz Kuruyük Treyler, inşaat sahalarında tek seferde daha fazla yük ve dayanıklılık sunan Tiger Havuz Damper,  konteyner taşımacılığındaki yeni yönetmeliğe uygun Yeni High Cube Konteyner Taşıyıcı, yurtiçi taşımacıların farklı tipteki yüklerine cevap veren ve hafifliği ile öne çıkan Ultra Damper  ve tehlikeli maddelerin taşınmasının güvenli yolu olan ve ağırlık merkezinin aşağı çekilmesiyle seyir güvenliğini en üst seviyeye çıkaran 32 bin lt kapasiteli  ADR’li Çelik Tanker yenilikleriyle taşımacıların yeni gözdeleri oldu.

 

 

Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, yeni ürünlerle ilgili olarak, “Taşımacılık sektörümüz her geçen gün kabuk değiştiriyor ve ihtiyaçları çeşitleniyor. Serin Treyler olarak hem bu yeniliğe ayak uydurmaya çalışıyoruz hem de yeniliklerimizle yeni standartları pazara kazandırıyoruz.” dedi.

Yurtiçi taşımacılık sektörünün çok hızlı bir değişim geçirdiğine dikkat çeken Recep Serin, yeni ürünlerin pazarı doğrudan etkileyeceğini ve Serin Treylerin konumun güçlendireceklerine inandıklarını belirtti. Yeni ürünlerin uzun araştırma süreçleri ve saha çalışmalarıyla belirlendiğini hatırlatan Recep Serin, “Yeni ürünlerimiz ve varolan ürünlerimizdeki yenilikler taşımacılarımızın ihtiyaç duyduğu veya duyacağı yenilikler. Biz kağıt üzerinde veya yapmış olmak için yenilik yapmayız. Yeniliklerimiz ve yeni ürünlerimiz uzun yıllar yollarda varlığını gösterir. 30. yılımızda 6 yeni ürünümüzle fuarda yer alıyoruz. Yeni ürünlerimiz 30. yılımıza çok yakıştı. İnşallah müşterimize de çok yakışacak.” dedi.

 
Aytemiz’den 50. Yılına özel yakıt
 
Takograf Kongresi, Antalya’da gerçekleşti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aytemiz’den 50. Yılına özel yakıt
50 yıldır akaryakıta yön veren Türkiye’nin köklü markalarından Aytemiz, ...
Çıldır/Aktaş Sınır Kapısı’nın temeli atılıyor
Yap-İşlet Devret modeli ile modernizasyonu yapılacak olan Çıldır / Aktaş ...
TOBB UND’den transit beyan rekoru
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan, Avrupa ...
 
MAN teknolojisi Comvex’e damga vuruyor
Otomotiv dünyasının öncü markası MAN, Avrasya bölgesinin en önemli platformu ...
Sena Turizm’in tercihi ''Isuzu''
Yeni nesil araçları ve son teknoloji üretimleriyle yolcu taşımacılığı ...
Tramvayların kontrolü kadınların elinde
Eskişehir’de şehir içi tramvay hattında çalışan ve sayıları 22′ye ...
 
Habur’daki araç kuyruğu bitti
Şırnak’ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı’nda günlerdir ...
Peugeot 100 km’de 2 litre yakacak
Peugeot Türkiye Genel Müdürü Bergeretti, "Mühendislerimiz, 100 kilometrede ...
Ailenin arasına kamyon daldı
İstanbul TEM otoyolunda meydana gelen kazada kamyon, arabalarına binmek ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyeKamyondikkatsondakikakamyoncutruckkamyonumbussrc