Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Mart 2009 Cuma - 00:00

Sektörlerin Lojistik Hizmetleri Scania İle Gerçekleşiyor

Sektörlerin Lojistik Hizmetleri Scania İle Gerçekleşiyor

2009 yılının ilk günlerinden itibaren gerçekleştirdiği seri teslimatlar ile ithal ağır ticari araç sektörünün lider markası olmaya devam eden Scania ürün ve hizmetlerinde fark yaratarak birbirinden çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. İçecek taşımacılığı yapan Sır Meşrubat, inşaat sektörüne hizmet veren Gemikaya Grup, kömür taşımacılığı yapan Doğal Kömür ve ilaç lojistiği sektörünün önde gelen firmalarından Hakan Nakliyat, filolarını Scania ile güçlendiren firmalar arasında yer aldı. 

SIR Meşrubat: “Scania almak bir ayrıcalıktır…”

İstanbul, Ankara ve Antalya’ya başta meşrubat olmak üzere soda ve su taşımacılığı yapan Sır Meşrubat, Ankara Çalışkan Otomotiv’den üç adet G 420 CA4x2 HNA satın aldı. Çalışkan Otomotiv’in tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania Filo Satış Şefleri Azmi Çomak ve Burak Yener Kılıç, Sır Meşrubat ortakları Mesut Küpen ile Murat Mete ve Çalışkan Otomotiv’den Bülent Gürbüz katıldı.

İlk etapta yakıt sistemlerini incelemek için Scania aldıklarını belirten Sır Meşrubat yetkilileri Scania almanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyerek “Hem sağlamlığı, hem de düşük yakıt tüketimi nedeniyle Scania’lardan çok memnun kaldık. Filomuzda 32 araç var ama bunlar ilk Scania’larımız. Çok memnunuz Scania ile devam etmek istiyoruz. İlk etapta iki tane daha almayı düşünüyoruz.” açıklamasında bulundular.

Doğal Kömür: “Scania bir sevdadır…”

Merkezi Manisa Soma’da bulunan Doğal Kömür, Ankara Ağır Vasıtadan bir adet R 420 CA 4x2 HNA satın aldı.  1988 yılında kurulan ve kömür nakliyesi gerçekleştiren Doğal Kömür Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çatal, 1992 yılından bu yana Scania’cı olduklarını belirterek “Scania bir sevdadır. Scania kullanan bir daha başka bir markaya binemez. Taşıt alım kararı verdiğimizde en yakın Scania Yetkili Satıcısına gideriz” dedi.

İzmir’de bulunan Ankara Ağır Vasıta’nın tesislerinde düzenlenen teslimat törenine İbrahim Çatal’ın yanı sıra Doğuş Otomotiv ve Ankara Ağır Vasıta’nın yetkilileri de katıldı.

Gemikaya Grup: “Çözümü Scania’da bulduk…”

İstanbul’dan Iğdır ve Nahçıvan’a inşaat malzemesi taşımacılığı hizmeti veren Gemikaya Grup, deneme amaçlı kullanmaya başladığı Scania ile devam etme kararı aldı ve Aykan Motor Yetkili Satıcısından 10 adet G420 CA 4x2 HNA satın aldı.

 Aykan Motor Servis Ltd. Şti’nin tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Gemikaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çelebi ile Scania Bölge Satış Şefi Ali Boztay ve Krone Bölge Satış Şefi Barış Erhan katıldı.

Hakan Nakliyat: “Her zaman Scania tercih edilir…”

İlaç lojistiği konusunda Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Hakan nakliyatta Scania markasını tercih eden firmalar arasında yer aldı. İstanbul Merkezli Hakan Nakliyat, Flash Nakil Vasıtalarından aldığı iki adet G 420 CA 4x2 HNA ile, Türkiye’nin her bölgesine taşımacılık gerçekleştirmek istiyor.

Flash Nakil Vasıtaları Hadımköy tesisinde düzenlenen teslimat törenine Doğuş Otomotiv, Flash Nakil Vasıtaları yöneticileri ile Hakan Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çıldır katıldı. Çıldır törende yaptığı konuşmada sağlamlık, çekiş gücü ve yakıt tasarrufu denildiğinde akla gelen ilk markanın Scania olduğunu belirterek “Scania varken her zaman Scania tercih edilir. Bizde bunu bildiğimizden Türkiye geneline yayılmayı düşündüğümüzde araç filomuza Scania katmak istedik” dedi. Hakan Nakliyat ilaç lojistiğinin yanı sıra kargo depolama ve günlük antrepo işletmesi hizmetleri de veriyor.

 
TMP Danışma Kurulu Yemekte Bir araya Geldi
 
Araç Muayenesinde Sıra Beklemeye Devam
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumşoförtruckdikkatlkwfahrer haberler srctürkiye