Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Mart 2009 Pazartesi - 00:00

Yeni Ürünler Görücüye Çıktı

Yeni Ürünler Görücüye Çıktı

Iveco’nun ݝstanbul’daki en büyük bayilerinden Istanbul Otomotiv bir etkinlik düzenleyerek Iveco’nun ürün gamındaki en yeni araçları tanıttı.

Tanıtım faaliyetinde Iveco’nun ürün gamındaki Daily, Eurocargo, Eurobus gibi ürünlere ilaveten Italya’dan teşhir faaliyeti için getirilen Daily 4x4, Stralis AS 440 S 56 ve Trakker 8x4 de bulunuyordu. Stralis 560 hp motor gücüne sahip olup Euro 5 standardlarında bir ürün, Trakker da  yine 500 hp gücündeki motoru ile Euro 5 emisyon normlarına uyum sağlıyor.

Istanbul Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arı Iveco’nun en yeni ürünlerini müşterileri ile tanıştırmaktan memnuniyet duyduklarını ve ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Nihat Arı, “Iveco’nun en geniş ticari araç ürün gamına sahip markalardan biri olduğunu vurgulayarak bu faaliyet ile bunu müşterilerine göstermek istediklerini” ifade etti.

Nihat Arı,  “Ayrıca Mart ayı itibarı ile müşteri finansmanına yönelik Iveco Kredi adlı yeni bir hizmetin sunulduğunu ve bunun satışlara olumlu yansımasının olduğunu da” ifade etti.

Iveco Kredi’nin ödeme alternatifleri;

Eşit Ödeme Planı; Bu ödeme seçeneğinde geri ödemelerinizi 36 aya kadar eşit taksitlerle yapabilirsiniz.

Artan Ödeme Planı; Bu ödeme seçeneğinde artan taksitlerle geri ödeme yapabilirsiniz. Artış oranını, artışın başlayacağı ayı ve artış periyotlarını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Ara Ödemeli Plan; Bu ödeme seçeneğinde önceden belirleyeceğiniz sabit bir oranda ara ödemeler yapabilirsiniz. Ara ödemelerin dönemlerini de yine kendiniz belirleyebilirsiniz

 
Volvo Kamyon'a Altın Madalya!
 
TMP Danışma Kurulu Yemekte Bir araya Geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrersrcKamyonkamyonumnewslkwdikkatbus haberler