Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Haziran 2008 Perşembe - 00:00

Scania Rüzgarı Karadeniz'de Esti

Scania Rüzgarı Karadeniz de Esti

Yetkili satıcılarıyla birlikte müşterilerine yakın olma ve müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutma amacıyla Scania, yıl boyunca Türkiye’nin birçok ilini kapsayacak olan RoadShowlarını Batı Karadeniz’de başlattı. Sekiz  modeli ile yollara çıkan Scania, Krone ve Meiller, üç bölgede yaklaşık bin kişinin katılımıyla organizasyonlarını gerçekleştirdi.

Scania ve Krone Yetkili Satıcısı Çarıkçı Otomotiv tarafından düzenlenen RoadShowlarda  Scania’nın Mart ayında tanıtımı gerçekleştirilen G serisi çekicilerden G 420 CA 4*2 HNA ve G 420 8*4 modelleri sergilendi. Ayrıca, P380 LA 4*2 HNA ve R500 LA4*2 MNA model çekicilerde sergilenerek, tüm Scania serisi katılımcılar tarafından detaylı bir şekilde incelendi. Krone’nin en iddialı modellerinden Cool Liner ve Profi iki treylerleri ile Meiller’in klasik tip alüminyum damperi ve  yarım boru tipi çelik damperi de açık havada gerçekleştirilen kokteyller sırasında çekicilerle birlikte tüm RoadShowlarda hazır bulundu.

6 Mayıs Karabük, 7 Mayıs Bolu ve 8 Mayıs Karadeniz Ereğli’de düzenlenen RoadShowlarda araçlar; kokteyler, sunumlar, soru cevap ve yemeklerden oluşan kapsamlı programlarla sergilendi. Katılımcıları, Scania-Krone-Meiller ve Çarıkçı Otomotiv yöneticileri ve yetkilileri karşılayıp, kokteyl alanında araçların başında sorularını cevaplandırdılar.

Tanıtım toplantıları sırasında Scania-Krone-Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel’de bir konuşma gerçekleştirerek; “En çok tercih edilen marka olan Scania, sizlerin tercih ve güveni sayesinde daha da üst sıralara çıkacaktır. Yeni G serimiz ile pazarın tüm ihtiyaçlarına cevap vermek istiyoruz. Bu serimizin kendi segmentini oluşturacağına ve ayrı bir müşteri portföyü oluşacağına inanıyoruz. Sizlere daha yakın olmak, daha hızlı hizmet sunabilmek gayesiyle yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı sürekli sürdürmekteyiz.” dedi.

Scania-Krone-Meiller ve Çarıkçı Otomotiv yetkilileri RoadShowlar kapsamında üç gün boyunca bine yakın katılımcı ile görüşerek, ürünler hakkında detaylı bilgiler aktarırken, aynı zamanda sektör hakkında en güncel bilgileri ve geri bildirimler alarak, gelecek çalışmalarına yön verdiler. Scania-Krone ve Meiller roadshowlarla turuna tüm Türkiye’de devam edecek.  

 
Scania Geleceğini Türkiye'de Planlıyor
 
Scania'nın 22. Hizmet Üssü Antakya'da Açıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsKamyonkamyonum haberler truckdikkatşoförsondakikasrc