Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Haziran 2008 Cumartesi - 00:00

Ekol Lojistik, 10 Haziran'da Pricewaterhousecoopers Yetkililerini Ağırladı

Ekol Lojistik, 10 Haziran da Pricewaterhousecoopers Yetkililerini Ağırladı

Ekol Lojistik, 10 Haziran’da Pricewaterhousecoopers Yetkililerini Ağırladı

 “PricewaterhouseCoopers Global Transportation and Logistics Conference” (PwC Küresel Ulaştırma ve Lojistik Konferansı) için Türkiye’ye gelen PwC’nin dünya genelindeki ofislerinden ulaştırma ve lojistik konusunda uzmanlaşmış yöneticileri, 10 Haziran 2008’de Ekol Lojistik’i ziyaret ettiler.

PricewaterhouseCoopers tarafından her yıl farklı bir ülkede düzenlenen Transportation and Logistics (T&L) Conference’ın altıncısı Windsor, Paris, Madrid, Miami ve Dubai'den sonra 9–10–11 Haziran 2008 tarihleri arasında ݝstanbul'da gerçekleştirildi. 20 farklı ülkeden yaklaşık 80 şirket ortağı ve direktörün katıldığı toplantı ݝstanbul Sofa Otel’de yapıldı.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, panelist olarak konferansın 3. gününde PricewaterhouseCoopers sektör uzmanlarına eşlik etti.

Her yıl düzenlenen ve sektörün önde gelen uzmanları ile gelişmelerin, gündemdeki konuların tartışıldığı, sektördeki trendlerin ele alındığı PwC Küresel Ulaştırma ve Lojistik Konferansı’nda Türkiye’den yatırım ortamını iyi tanıyan uzmanlar ve lojistik sektörünün önde gelen yöneticileri konuşma gerçekleştirdiler.

Konferans için Türkiye’ye gelen PwC’nin dünya genelindeki ofislerinden ulaştırma ve lojistik konusunda uzmanlaşmış yöneticileri, Ekol Lojistik’in Lilyum Tesisi’nin  ziyaret ettiler.

10 Haziran 2008 Salı günü, saat 13.00’da Ekol Lojistik Genel Müdürü Cem Kumuk’un konuşması ve Ekol’ü anlatan sunumuyla başlayan ziyaret programı, ݝş Geliştirme Yöneticisi Sadettin Küçükgirgin’in sunduğu ve “sesli toplama sistemi”ni anlatan bir Case study ve Süreç Geliştirme ve Tasarım Uzmanı ݝbrahim Buyruk’un Ekol’ün tesislerinde kullandığı yüksek teknolojiyi anlattığı “Lojistikte Teknoloji Kullanımı” isimli sunumuyla devam etti.

Ziyaretten çok memnun ayrılan ve Ekol’ün Lilyum Tesisi’ne hayran kaldıklarını dile getiren PwC yetkililerinin ziyaret için Ekol’ü seçmelerinin en büyük nedeni ise; Ekol’ün yabancı sermayeli şirketlerin çalışmayı tercih ettiği Türk lojistik sektörünün önemli oyuncularından biri olması ve Türk lojistik sektöründe yaşanan gelişmeyi yansıtan ileri teknoloji donanımlı yatırımlar yapan örnek bir şirket olması dolayısıyla ziyaretin önemli katkılar sağlayacağını düşünmeleri oldu.

 
Bursa Beton Yine MAN Dedi
 
Türkiye-Bulgaristan Kara Ulaştırması Ortak Çalışma Grubu Toplantısı Yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busşoförlkwkamyoncutrucksondakikatreylerKamyonsrc