Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Eylül 2009 Perşembe - 00:00

Scania Müşterileri ile Sahada Buluştu

Scania, ülkemizde uygulanmaya başlayan Euro 4 normlarına uygun EGR sistemli araçlarını ve sunduğu avantajları Türkiye genelinde düzenlediği roadshowlar ile müşterilerine tanıttı.

Scania Müşterileri ile Sahada Buluştu

Scania, ülkemizde uygulanmaya başlayan Euro 4 normlarına uygun EGR sistemli araçlarını ve sunduğu avantajları Türkiye genelinde düzenlediği roadshowlar ile müşterilerine tanıttı.

Scania, yeni Euro normlarına uygun, performans ve maliyet açısından en uygun çözümü bulma yolunda sahip olduğu teknolojiyi geliştirirken müşterilerinin alışkanlıklarından ödün vermeden yeni teknolojilere adapte olmasını sağlıyor. 118 yıldır üretilen tüm Scania araçlar gibi sadece mazotla çalışan ve hiçbir katkı maddesi gerektirmeyen Euro 4 EGR teknolojisine sahip yeni Scania araçlar, Türkiye yollarına çıktı. Temmuz-Ağustos aylarında İstanbul, Lüleburgaz, Samsun, Trabzon, Rize, Hopa, Konya ve İzmir illerini kapsayan roadshowlarda Scania müşterileri Yetkili satıcı ve servis noktaları ile bölgelerde hizmet veren kamyon kooperatiflerinde düzenlenen sergileme organizasyonlarında bir araya geldiler.

Türkiye’nin 7 coğrafik bölgesini kapsayan roadshowlar sonucunda yaklaşık 3 bin nakliyeci ile birebir iletişime geçme fırsatı bulunurken, birçok bölgede sergilenen araçlar, aynı anda düzenlenen teslimat törenleri ile sahiplerini buldular.

Roadshow organizasyonuna katılan Doğuş Otomotiv Yetkilileri, tanıtım turlarının çok yararlı geçtiğini belirterek “Doğaya saygılı çevre dostu bu araçlar müşterilerimizin istek ve beklentileriyle şekillenmiştir. Roadshowlar sırasında aynı zamanda birçok teslimatta gerçekleştirdik. Öyle ki sergilenen araçların tümü roadshowlar bitmeden satıldı. Scania Euro normlarına uygun, performans ve maliyet açısından en uygun çözümü bulma yolunda sahip olduğu teknolojiyi geliştirirken müşterilerinin alışkanlıklarından ödün vermeden yeni teknolojilere adapte olmasını sağlamaktadır. Müşterilerimiz Euro 4 normlarına uygun Scania araçları tercih ettiklerinde ilave katkı maddesi bulma, kullanma, depolama ve maliyetine katlanmayı dert etmiyorlar, alışkanlıklarını değiştirmiyorlar. EGR sisteminde herhangi bir katkı maddesi kullanılmadığından sadece her yerde bulunabilen standart dizel yakıt yeterli olmaktadır. Türkiye’de 2003 yılından beri EGR sistemi ile çalışan motora sahip 500’ün üzerinde Scania araç bulunmaktadır ve bu araçları kullanan müşterilerimizin tamamı araçlarından memnundurlar” açıklamasında bulundular.

Flash Nakil Vasıtaları tesislerinde düzenlenen araç sergileme organizasyonunda çevre dostu olarak nitelenen ve katkı maddesine gerek duymadan çalışan EGR sistemli Euro 4 motorlu araçların tanıtımı gerçekleştirildi.

İstanbul Avrupa Yakasının önemli bir lojistik noktasında bulunan Flash Nakil Vasıtaları tesislerinde düzenlenen araç sergileme organizasyonunda çevre dostu olarak nitelenen ve katkı maddesine gerek duymadan çalışan EGR sistemli Euro 4 motorlu araçların tanıtımı gerçekleştirildi. Flash Otomotiv Genel Müdürü Cem Meriç ve Doğuş Otomotiv yetkililerinin katıldığı organizasyonda bordo, beyaz ve turuncu olmak üzere 3 adet EGR’li Euro 4, G 420 CA4X2 HSA model Scania araç sergilendi. Tanıtım organizasyonuna bölgede faaliyet gösteren nakliye firmalarından birçok temsilci katılım gösterdi.

Flash Nakil Vasıtaları, merkezleri Hadımköy’de gerçekleştirdikleri roadshowun ardından Lüleburgaz’lı nakliyeciler ile buluştular. Pınarhisar Kamyon Kooperatifi ve Sergen Köyü Kamyon Kooperatifinde düzenlenen tanıtım etkinliğine Doğuş Otomotiv ve Flash Nakil Vasıtaları yetkilileri ve bu bölgede hizmet veren lojistik firmalarının temsilcileri katıldı. Toplam yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte firma temsilcileri bu bölgede ilk kez böyle büyük bir etkinlik düzenlendiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Samsun Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Erçal Otomotiv tesislerinde gerçekleştirilen tanıtıma bölgede faaliyet gösteren nakliye firmalarından temsilciler katıldı.

Samsun Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Erçal Otomotiv tesislerinde gerçekleştirilen tanıtıma bölgede faaliyet gösteren nakliye firmalarından temsilciler katıldı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı organizasyonda Erçal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal Scania’nın ürünlerinde kullandığı üstün teknolojiyi bugün birkez daha gözler önüne serdiklerini belirterek “Euro 4 normlarına cevap veren EGR sistemi, Scania’nın müşterilerinin ihtiyaçlarını ne kadar yakın takip ederek uygun çözüm ürettiğinin bir göstergesidir. Euro 4 normunda araç kullanırken eskisi gibi, ekstra bir çaba sarfetmenize gerek kalmamaktadır. Her zaman olduğu gibi mazotunuzu dolduruyor, yükünüzü taşıyorsunuz. Başka ilave maliyet ya da katkı maddesi yok. Erçal Otomotiv olarak müşterilerimizi yeni Scania araçlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 44 kişilik ekibimizle müşterilerimizin her türlü günlük ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiş tesisisimizde araçlar ve servis hizmetlerimiz ile ilgili her konuda destek ve bilgi verebilmek için her zaman hazır bekliyoruz” dedi.

Trabzon Asya Otomotiv tesislerinde düzenlenen araç sergileme organizasyonunda da 3 adet EGR’li Euro 4, G 420 CA4X2 HSA model Scania araç sergilendi.

Trabzon Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Asya Otomotiv tesislerinde düzenlenen araç sergileme organizasyonunda da 3 adet EGR’li Euro 4, G 420 CA4X2 HSA model Scania araç sergilendi. Asya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kayıkçıoğlu ve Doğuş Otomotiv yetkililerinin katıldığı organizasyona bölgede faaliyet gösteren nakliye firmalarından yaklaşık 200 temsilci katıldı.

Konya Ağır Vasıta tesislerinde düzenlenen araç sergileme organizasyonunda İç Anadolu Bölgesindeki nakliyeciler ile bir araya gelindi. Konya Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zeybek ve Doğuş Otomotiv Yetkililerinin katıldığı organizasyonda G 420 CA4X2 HSA, R420 CA4X2 HSA, G420 LA4X2 HNA model olmak üzere toplam 3 adet EGR’li Euro 4 Scania araç sergilendi.

Bu yıl İzmir’de hizmete açılan Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta tesislerinde düzenlenen araç sergileme organizasyonunda çevre dostu olarak nitelenen ve katkı maddesine gerek duymadan çalışan EGR sistemli Euro 4 motorlu araçların tanıtımı gerçekleştirildi. Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ve Doğuş Otomotiv yetkililerinin katıldığı organizasyonda G 420 CA4X2 HSA A/C, G420 CA4X2 HSA Çift Depolu, G420 CA4X2 HSA Standart, R420 CA4X2 HSA, G420 LA4X2 HNA Opticruise model olmak üzere baltık mavisi, sarı ve beyaz renklerinde toplam 4 adet EGR’li Euro 4 Scania araç, Mega 2 ve Platform olmak üzere 2 adet Krone treyler ve 1 adet MHPS 41/3 S ST model Meiller damper sergilendi.

İstanbul Flash Nakil Vasıtaları, Samsun Erçal Otomotiv, Trabzon Asya Otomotiv, Konya Ağır Vasıta ve Ankara Ağır Vasıta Yetkili Satıcı ve servislerinde ve kamyon kooperatiflerinde yaklaşık 3 bin misafirin katıldığı tanıtım organizasyonlarında çevre dostu olarak nitelenen ve katkı maddesine gerek duymadan çalışan EGR sistemli Euro 4 motorlu araçların tanıtımı gerçekleştirildi. Scania’nın gerçekleştirdiği araç sergileme organizasyonlarına gösterilen ilgi, elde edilen satış başarısı yıl sonuna kadar Türkiye genelindeki tüm potansiyel müşterilere ulaşmak yolunda yeni tanıtımlarla boy göstermeye devam edeceğinin sinyallerini verdi.

 
Mercedes-Benz Türk, Milli Basketbol Takımı ile Bir arada
 
Yıldırım, Ankara-Kırıkkale Bölünmüş Yol Çalışmalarını İnceledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk, Milli Basketbol Takımı ile Bir arada
Mercedes-Benz Türk, Milli Basketbol Takımı ile Polonya öncesi bir araya geldi...
BP'den CardFinans Sahiplerine Özel Kampanya
Putin'in Ziyaretinin Ardından Rus Basını Temsa'yı Ziyarete Geldi
 Kalabalık nüfusu ile yatırım ve büyüme alanında potansiyel ...
 
Kamyon Kazaları Tarihe Karışıyor!
2008 yılında trafik kazalarının başlıca nedenlerinden olan uykusuzluk ...
İster Sadece Puanla İster Daha Az Puan ve Nakitle Hediyeni Al
 BP akaryakıt istasyonlarından alışveriş yapan BP müşterileri ...
Mercedes-Benz Pazarı Değerlendirdi
 2009 yılının ilk yedi ayında Türkiye otomotiv pazarının gelişmesi ...
 
İETT, doğalgazlı Otokar 230DG Testini Tamamladı
TCDD İle Kamil Koç Anlaştı
TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, 1 Eylül'den ...
Katırcıoğlu Nakliyat Renault Trucks'ın Magnum'u ile Daha Güçlü
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerdikkattürkiyenewsKamyon haberler sondakikatreylertruck