Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
31 Ağustos 2009 Pazartesi - 00:00

İETT, doğalgazlı Otokar 230DG Testini Tamamladı

İETT, doğalgazlı Otokar 230DG Testini Tamamladı

 

Otokar’ın Doğalgazlı Otobüsü Doruk 230DG İETT testlerini başarıyla tamamladı.

Otokar’ın alçak taban girişli, 9 metrelik DORUK otobüsünün doğalgazla çalışan tipi Doruk 230DG, İETT tarafından yapılan test sürüşlerini başarıyla tamamlandı. Yaklaşık 1 aydır İstanbul Anadolu Yakası’nda İETT seferlerinde test edilen doğalgazlı halk otobüsü Doruk 230DG, İETT’den geçer not aldı. 

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın alternatif yakıtlarla çalışan araçlar üzerindeki çalışmalarının en yenisi olan doğalgazlı DORUK 230DG, İETT tarafından halkın hizmetine sunularak yaklaşık bir ay önce deneme seferlerine başlamıştı. Doruk 230 DG İstanbul Anadolu Yakası’nda farklı hatlarda kullanıldı, İETT yetkililerinin beğenisini kazarak test sürüşlerini tamamladı.

İETT’den Doruk 230DG’e geçer not

İETT yetkililerinin deneme sürüşleri sırasında yaptığı değerlendirmelerde, Doruk 230DG otobüsünün, sürüş seyrinde çok seri ve atak olduğu, kullanımının rahat ve kolay olduğu, duraklara giriş-çıkış ve dur-kalk manevralarında başarılı olduğu ve rampalarda yüksek performans gösterdiği yönünde ifadeler yer aldı. Otokar Ürün Müdürü Burak Soydan, İETT yetkililerinden aldıkları bilgilerden ve olumlu sonuçlardan son derece memnun olduklarını belirterek, şöyle konuştu: “Doruk 230DG otobüsümüzün İETT’nin testlerini başarıyla tamamlaması bizleri çok sevindirdi. Otokar’ın tamamı Türk tasarımcıları ve mühendislerinin eseri olan doğalgazla çalışan Doruk 230DG hepimiz için bir gurur kaynağı olmaktadır. Son yıllarda tüm dünyada trend haline gelen alternatif yakıtlarla çalışan araç üretimi pazarında Otokar’ın da önemli bir yeri olacağına inanıyorum. İETT yöneticileri ve yetkililerine de katkı ve destekleri için teşekkürü bir borç biliyorum.”

 
TCDD İle Kamil Koç Anlaştı
 
Hızlı Trende "Kesintisiz" İletişim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwşoförKamyonnewssrckamyonumsondakika haberler fahrer