Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Nisan 2012 Cumartesi - 10:07

PIRELLI FLEET CHECK İLE FİLOLAR KONTROL ALTINDA

Dünya lastik devi Pirelli sunduğu hizmetlerle ağır vasıta filolarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Fleet Check ile filoların lastiklerini düzenli olarak denetleyen Pirelli bunun yanı sıra CQ24 International hizmetiyle Avrupa genelinde yol yardım hizmeti ve Novateck işbirliğiyle kaliteli kaplama hizmeti sunuyor.

PIRELLI FLEET CHECK İLE FİLOLAR KONTROL ALTINDA

Pirelli’nin geliştirdiği Filo Kontrol Yönetim Sistemi “Fleet Check” lastiklerin düzenli olarak kontrolü için eksiksiz bir çözüm vaat ediyor. Filo Kontrol Yönetim Sistemi ile lastiklerin diş derinliği, basıncı ve çalışma verimliliği Pirelli uzmanları tarafından düzenli olarak takip ediliyor. Ağır vasıta filolarının lastiklerinin etkin takibini ve kontrollerini sağlayan bir lastik işletim sistemi olan Pirelli Fleet Check kapsamında gelişmiş sistemlerle kontrol edilen lastik bilgileri araç başında el bilgisayarına (PDA) kaydedilerek veriler filonun kendisine tanımlanan veri bankasında biriktiriliyor. Toplanan bu bilgiler ışında; kullanımdaki lastiklerin durumu, lastik depo ve stok kontrolü, kullanımdaki lastiklerin on-line maliyet analizleri, performans ve kalite analizleri ve benzeri raporlar oluşturulabiliyor. Pirelli uzman lastik ekibi araçlara takılı ve garajdaki tüm lastikleri kayıt altına alıyor. Araç başında el terminaline kaydedilen bilgiler, önce operatör bilgisayarına sonra da teknik raporlar halinde filo kayıtlı ekranında listeleniyor. Tüm filolar için ayrı ayrı tanımlanan kullanıcı adı ve şifresi sayesinde bilgi güvenliği yüksek seviyede tutuluyor.
 
CQ24 International: Avrupa yollarında Pirelli Yol Yardımı
Yılın 365 günü 7/24 prensibiyle Avrupa genelinde hizmet veren Pirelli yol yardım arıza hizmeti olarak öne çıkan CQ24 International, çağrı hizmetiyle sadece yol yardımı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda daha kısa onarım süreleri ve etkin prosedür garantisiyle parça ve işçilik maliyeti planlamasına olanak vererek filo yönetimine de yardımcı oluyor. Hizmet kartında bulunan +32 11 300 999 nolu telefonu arayan sürücüye anadilinde cevap veren Çağrı Merkezi, aynı zamanda web sitesi üzerinden de takip olanağı sunuyor. Kayıt altına alınan talebin ardından Çağrı Merkezi sürücüye SMS ile ve filoya e-posta ile olay yerine tahmini varış bildiriminde bulunurken, arıza noktasına servis aracı gönderimi veya mümkün olduğunda en yakın atölyeye ulaşmak için uzaktan yardım sağlıyor. Azami 2 saat içinde arıza mahalline ulaşma taahhüdü ile çalışan sistem tüm işlemlerin internetten takibi dışında filoya mail ile bilgilendirmede bulunuyor. Çağrı Merkezi tarafından filoya direk faturalama yapan sistem evrak işi olmaksızın on-line süreç yönetimi ve İnternet sitesi üzerinden direkt veritabanı ulaşımına da imkan tanıyor.
Novateck ile kaliteli ve güvenli kaplama
Lastiğin tüm kullanım safhalarında eşit Pirelli kalitesi sunmayı hedefleyen Pirelli bu noktada Novateck ile işbirliği yapıyor. Ürün yelpazesindeki tüm lastikleri gerek tasarım, gerekse de karışım itibariyle kaplanabilirliğini sağlayan Pirelli, Novateck Kaplama Sırtları ile ilk ömrünü tamamlamış olan lastiklere tekrar kaplanarak, 2. ömür şansı tanıyor. Pirelli, bulunduğu her pazarda, Pireli kalite ölçütlerine uygun kaplamacıları yetkilendirerek mevcut ağını genişletiyor. Tüm kaplamacı bayilerde lastik ve kaplama kalitesinin aynı olmasını sağlamak amacıyla, tüm kaplama aşamalarını kontrol ederek kalite ölçütlerinin yüksek olmasını sağlayan Pirelli; karkas kalitesinden maksimum fayda sağlarken, km başına maliyetleri de düşürerek filoların lastik maliyetlerinin iyileşmesini sağlıyor.

 
4 işlemle Ford sahibi olmak çok kolay
 
PIRELLI OTOMOBİL DERGİLERİNİN TESTLERİNDEN ZAFER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 işlemle Ford sahibi olmak çok kolay
Ford Nisan kampanyasıyla Ford Fiesta, Yeni Focus, Yeni C-MAX ve Mondeo ...
TLS LOJİSTİK’TEN ÇAĞDAŞ VE ÇEVRECİ UYGULAMALAR
Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan ...
3 Ömürlü Michelin lastikleri ile Ulaşım ve taşıma maliyetlerinde yüzde 50 tasarruf
Dayanıklılığıyla bilinen Michelin ağır vasıta lastikleri, diş açma yöntemiyle ...
 
Türkiye Şampiyonası’nda Team 47’nin büyük kozu Volkan Işık
2012 Türkiye Ralli Şampiyonası için motorsporlarına hayat katan bir işbirliği ...
INFINITI’nin New York Otomobil Fuarı Sürprizi Sıfır Emisyonlu Lüks Sedan: ‘Infiniti LE Concept’
INFINITI’nin yeni ‘LE Concept’’i New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ...
DAF ve TIRSAN’ın Mükemmel Kombinasyonu Dünyalar Hafriyat’ta
Dünyalar Hafriyat firmasına satışı yapılan 10 DAF CF85.460 ve 10 TIRSAN ...
 
ALİ AĞAOĞLU TÜRKİYE’NİN İLK ELEKTRİKLİ OTOMOBİLİNİ İTÜ’YE BAĞIŞLADI
Ali Ağaoğlu, elektrikli araçlar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ...
CEYSAN AKARYAKIT VE KNAUF A.Ş.'YE MERCEDES DEDİ
• Ceysan Akaryakıt Ltd. Şti. Araç parkındaki 20 adet aracın 15’i Mercedes-Benz ...
Brisa’dan 117,5 milyon dolarlık dev yatırım
Türkiye lastik sektörünün lider markası Brisa’nın, 4 Nisan 2012 Çarşamba ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonlkwkamyonumsrcdikkatbustrucktreylertürkiye