Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Nisan 2012 Cuma - 14:52

TLS LOJİSTİK’TEN ÇAĞDAŞ VE ÇEVRECİ UYGULAMALAR

Kurulduğu günden bu yana iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik, çevreci yaklaşımıyla da sektörde öne çıkıyor. TLS Lojistik’in “sürdürebilir çevre koruma” uygulamaları arasında; elektrik kullanımını en aza indirmek için gün ışığından daha fazla yararlanan çatısı cam depolar, aydınlatma maliyetlerini düşürmek için LED ışıklar, sensörlü aydınlatmalar, EUR0 5 tipi araçlar,ürünlerin büyük gruplar halinde taşınması, üretim ve sevkiyat için alternatif çevre dostu yakıtlı araçların kullanılması, gürültü ve ses önleyicilerinin araçlara takılması, genel paketleme işlemlerinin ve kullanılan malzemelerin azaltılması, insan kaynaklarının bilişsel ve duyuşsal alanda eğitilmesi yer alıyor.

TLS LOJİSTİK’TEN ÇAĞDAŞ VE ÇEVRECİ UYGULAMALAR

2010 yılının sonunda, Tırsan Lojistik markasını TLS olarak değiştirerek küresel oyunculuğa soyunan TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu; “yeşil lojistik bizim için çok önemli. Dünyayı çocuklarımızdan emanet aldığımız düsturu ile hareket ediyor, şirketimizde hem kurumsal hem de bireysel olarak yeşile saygı gösteriyoruz” dedi. Hacıalioğlu, “araçlarımızda ‘carbon footprint’ dediğimiz karbondioksit çıkışı oldukça az. Bunun için kaliteli yakıt kullanıyor, araç bakımlarının düzgün yapılmasına, eski model motorların devreden çıkartılmasına, araçların rölantide çalışmasının önlenmesine, taşımaların tam dolu araçlarla yapılmasına, taşımanın kara yolundan deniz ve demir yoluna aktarılması için intermodal taşımaya, atık yağların, malzemelerin yakılmadan imhasına önem veriyoruz” diye konuştu.
TLS Lojistik tüm taşımacılık faaliyetlerinde ADR’ye (tehlikeli maddelerin, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden, güvenli bir şekilde kamuya açık karayolu ile taşınmasını sağlayan uygulama kanunu) riayet etmektedir.
 
TLS Lojistik Hakkında
Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, 2000 yılında TIRSAN Lojistik markasıyla sektöre adım attı. 2002 yılına kadar depo ve özel antrepo işleticisi olarak iş ortaklarına çözüm üreten TLS Lojistik, bu süre içerisinde dağıtım alt yapısına yaptığı yatırımları ile 2002 yılından itibaren müşterilerine Türkiye genelinde dağıtım hizmeti sunmaya başladı.Kurulduğu günden bu yana, iş ortaklarının rekabetçiliğine katma değer sağlayan TLS Lojistik; esnek, hızlı karar alan ve verimliliğe odaklı bir lojistik şirketi olarak müşterilerinin ana faaliyetlerine odaklanmasını sağlıyor. TLS Lojistik; çözüm odaklılık, pazarın ölçümlenmesindeki stratejik karar alma, tedarik alanlarının her noktasına daha az maliyet ile ulaşma, kayıp, kaza, çalınma gibi riskleri devretme, stoklama maliyetlerini azaltarak müşterilerine sunduğu bu rekabetçi çözümlerle sürdürülebilir rekabet gücüne ulaşmalarında önemli bir iş ortağı olarak hizmet veriyor. 2010 yılının sonunda, TIRSAN Lojistik markasını TLS olarak değiştirerek küresel oyunculuğa soyunan TLS Lojistik AŞ; 2011 yılında, Hong Kong, Shanghai, Shenzhen’de ofis yatırımlarına başladı. TLS Lojistik yeni marka ve yatırımlarıyla iş ortaklarının rekabet gücüne katma değer sağlayan, çözüm odaklı lojistik şirketi olarak hizmet vermeye devam edecek.

 
3 Ömürlü Michelin lastikleri ile Ulaşım ve taşıma maliyetlerinde yüzde 50 tasarruf
 
4 işlemle Ford sahibi olmak çok kolay
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 Ömürlü Michelin lastikleri ile Ulaşım ve taşıma maliyetlerinde yüzde 50 tasarruf
Dayanıklılığıyla bilinen Michelin ağır vasıta lastikleri, diş açma yöntemiyle ...
Türkiye Şampiyonası’nda Team 47’nin büyük kozu Volkan Işık
2012 Türkiye Ralli Şampiyonası için motorsporlarına hayat katan bir işbirliği ...
INFINITI’nin New York Otomobil Fuarı Sürprizi Sıfır Emisyonlu Lüks Sedan: ‘Infiniti LE Concept’
INFINITI’nin yeni ‘LE Concept’’i New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ...
 
DAF ve TIRSAN’ın Mükemmel Kombinasyonu Dünyalar Hafriyat’ta
Dünyalar Hafriyat firmasına satışı yapılan 10 DAF CF85.460 ve 10 TIRSAN ...
ALİ AĞAOĞLU TÜRKİYE’NİN İLK ELEKTRİKLİ OTOMOBİLİNİ İTÜ’YE BAĞIŞLADI
Ali Ağaoğlu, elektrikli araçlar konusunda farkındalık yaratmak amacıyla ...
CEYSAN AKARYAKIT VE KNAUF A.Ş.'YE MERCEDES DEDİ
• Ceysan Akaryakıt Ltd. Şti. Araç parkındaki 20 adet aracın 15’i Mercedes-Benz ...
 
Brisa’dan 117,5 milyon dolarlık dev yatırım
Türkiye lastik sektörünün lider markası Brisa’nın, 4 Nisan 2012 Çarşamba ...
GENİŞ HİZMET AĞI 60 OFİS İLE AVİS’TE
Türkiye’de 38 yıllık tecrübesi ile Avis, araç kiralamada üstün hizmet ...
CITROËN’İN “24 AY % 0 FAİZ VE CAZİP İNDİRİM “ FIRSATLARI NİSAN AYINDA DA DEVAM EDİYOR
Türkiye’de 50’den fazla noktada satış ve servis hizmeti veren Citroën, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctruck haberler kamyonumşoförnewsfahrersondakikadikkat