Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Aralık 2009 Salı - 00:00

Otomotivde Kampanya Yarışı Sürüyor

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminin ardından satışlarında düşüş yaşayan firmaların, stoklarını eritmek ve yıl sonu hedeflerini tutturabilmek amacıyla düzenledikleri kampanyalar artarak devam ediyor.

Otomotivde Kampanya Yarışı Sürüyor

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminin ardından satışlarında düşüş yaşayan firmaların, stoklarını eritmek ve yıl sonu hedeflerini tutturabilmek amacıyla düzenledikleri kampanyalar artarak devam ediyor.

Hem ticari hem de binek araçlarda, uzun vadeler ve düşük taksit imkanı sunan firmalar, cazip kredi olanaklarıyla da tüketicileri yeni yıl öncesi araç sahibi yapmayı planlıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yaklaşan yıl sonu nedeniyle stoklarını eritmek isteyen firmalar arasındaki ''kampanya yarışı'' sürüyor. Özellikle ÖTV'de yapılan indirimlerin ardından sektörde ciddi bir hareketlilik yakalayan, ancak uygulamaya son verilmesiyle satışları düşen firmalar, yaklaşan yıl sonu öncesi bir birinden cazip kampanyalar düzenliyor.

Fiat, aralık ayı sonuna kadar sürecek yeni kampanyası kapsamında ÖTV dönemi indirimlerinden yararlanma fırsatını kaçırdığını düşünen otomobil sevenlere yeni avantajlar sağlıyor.

Fiat'ın, peşin alımlarda yüzde 17'ye varan indirim sağlayan ''ÖTV Pişmanları İçin Son Fırsat'' kampanyası kapsamında, Fiat Linea 26 bin 250 liradan, Fiat Grande Punto 24 bin 820 liradan, Fiat Albea Sole ise 19 bin 420 liradan başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarıyla tüketicilere sunuluyor. Fiat ayrıca kampanya kapsamında peşin alım indiriminden yararlanamayacak müşterilere ise Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Fiat Finans'tan 18 bin lira kredi kullanarak 48 ay vadeyle ve 480 lira taksitlerle ödeme fırsatı sağlanıyor. Fiat Ticari Araçlar'da ise ''KDV Bizden'' sloganıyla Fiat Fiorino Combi ve Fiat Doblo Combi versiyonlarında indirimler sunuyor.

Ford Otosan da 50. yıl kampanyasına ilave olarak ticari araçlarda aralık sonuna kadar yüzde 8'lik ek indirim uygulamaya başladı.

Kampanya kapsamında, Cargo hariç tüm binek ve ticari araçlara 50 ay 500 lira taksit, 50 ay garanti ve 5 bin liraya varan indirimler yapılırken, söz konusu kampanyanın üzerine ticari araçlarda 31 Aralık 2009 tarihine kadar yüzde 8 ilave indirim uygulanmaya başlandı. Kampanya kapsamında Fiesta'da 8 bin 195, Focus'ta 10 bin 965, Connect'te 5 bin 720, Transit'te 9 bin 65 lira peşinat ödeyenler 500 lira taksit ve 50 ay garantiden yararlanıyor.

Hyundai de 31 Aralık'a kadar 1600 cc'ye kadar motor hacmine sahip olan tüm modelleri için ÖTV oranını yüzde 25'e sabitleyecek şekilde indirim olanağı sunuyor. Hyundai'nin 1600 cc'den yüksek motor hacmine sahip binek otomobillerinde ve hafif ticari araçlarında da her modele özel olarak peşin alım indirim imkanı da veriliyor.

Renault ise 31 Aralık'a kadar sürecek ''gençliğin önüne kimse geçemez'' kampanyasını sürdürüyor. Kampanya kapsamında yetkili satıcılara götürülecek ''hediye çekleri'' vasıtasıyla, Laguna, Laguna Coupe ve Koleos'un tüm versiyonlarında 4 bin lira, Symbol, Megane Hatchback, Megane Coupe, Megane Sport Tourer, Clio Hatchback, Clio Grand Tour ve Grand Scenic'in tüm versiyonlarında 2 bin lira indirim imkanı sunuluyor.

Peugeot modellerini test edenlere 7 bin 400 bin liraya varan fiyat avantajının yanı sıra 407 modelinde 30 bin lira krediye 12 ay sıfır (0) faiz oranı uygulanıyor.

Toyota da tüm modellerinde 3 bin liraya varan indirim fırsatı sunuyor.

Citroen'de 90'ıncı yıl kampanyasında 15 bin liraya 12 ay, yüzde 0 faiz fırsatı ve 2 bin 500 liraya varan indirimlerine devam ediyor.

Opel ise yıl sonuna kadar devam edecek kampanyasında, model yılı 2010 olan araçlarında 10 bin liraya ulaşan avantajı müşterilerine sunuyor.

Skoda da düzenlediği kampanyada tüm modellerinde 6 bin liraya varan indirimler sunuyor.

 
Mağdenli Nakliyat?ın Tercihi TIRSAN ve DAF
 
Kurşunsuz Benzinde İndirim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İkinci El Araçların Tescil işlemleri
 AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, ikinci el araçların ...
Yetki Belgesi Yenilenmesinde Bir Önceki Yetki Belgesi İstenmeyecek
Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nin ...
Yeniden Değerleme Oranı % 2,2 Olarak Belirlendi
Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü’nden edinilen ...
 
Otomotiv Sanayisinde Yeni Teşvik İsteği
Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu ...
Yatırımda Demiryolu Karayolunu Geçti
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bakanlığın yatırım bütçesinin ...
UND, BDT Ülkelerine Eğitim Veriyor
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), edinmiş olduğu uluslararası ...
 
Bursa'da Grizu Patlaması 19 İşçinin 9'unun Cesedine Ulaşıldı
Köprü ve Otoyollar Kazanç Kapısı Oldu
Özelleştirmeleri gündemde bulunan Boğaziçi köprüleri ...
ÜDY ve ODY Denetimleri Başladı!!!
 Üst Düzey Yönetici ile Orta Düzey Yönetici ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylersrckamyoncufahrerbusKamyonlkwnewsdikkat