Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Haziran 2015 Pazartesi - 10:13

Operators Club Heyecanı Türkiye Finali'ne Taşındı

Dünyanın en iyi operatörlerini belirlemek için yola çıkan Operators Club’ın Türkiye’deki ilk elemeleri tamamlandı.

Operators Club Heyecanı Türkiye Finali ne Taşındı

Şimdi sırada İstanbul’da organize edilecek olan Türkiye Finali ve İtalya’daki Büyük Final var. Volvo İş Makinaları tarafından Avrupa ülkeleri dışında ilk kez bu yıl Türkiye’de düzenlenen organizasyonu anlatan ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, Türkiye’nin her yerinden birçok operatörün büyük ilgi gösterdiği yarışmaları anlattı.
Dünyada Avrupa, Ortadoğu ve Afrika başta olmak üzere 14 ülkede 12 binden fazla üyesi bulunan Operators Club (Operatörler Kulübü), bu yıl ilk defa Türkiye’deki operatörlerle de buluştu. Her sene çeşitli ülkelerde düzenlenen ve yalnızca profesyonel operatörlerin katıldığı yarışmalar, Türkiye’de ASCENDUM Makina distribütörlüğündeki Volvo İş Makinaları tarafından 30 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenen yarışmalara operatörlerin ilgisi ve katılımı yoğun oldu. Oldukça heyecanlı geçen yarışmalar sonucunda Türkiye Finali’ne katılacak finalistler belirlendi. Şimdi ise sıra 25 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Finali’nde! Düzenlenecek final yarışmasında en iyi dereceyi elde edecek 2 finalist, İtalya’da yapılacak olan Büyük Final’de 14 ülkenin finalistleriyle yarışacak. Böylece hem ülkelerini yurtdışında temsil etme, hem de dünyanın en iyi operatörü unvanını kazanma şansına sahip olacak.
Operatörler Volvo farkıyla yarıştı
Avrupa ülkeleri dışında ilk kez bu yıl Türkiye’de düzenlenen Operators Club, 30 Mayıs tarihinde Trabzon’da yarışmalarına start verdi. Daha sonra 1 Haziran’da Diyarbakır’da, 2 Haziran’da Adana’da, 3 Haziran’da Konya’da, 4 Haziran’da Antalya’da, 9 Haziran’da Ankara’da, 10 Haziran’da İzmir’de, 11 Haziran’da Bursa’da, 13 Haziran’da İstanbul-Avrupa yakasında ve 14 Haziran’da da İstanbul-Anadolu yakasında düzenlendi. 9 farklı şehirde toplam 10 noktada yapılan yarışmalara 466 kişi kayıt olurken, bu kişilerin 208’i yarışma hakkı kazandı.
Formatı İsveç’te belirlenen yarışmaları anlatan ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, “Elemelerde yarım tonluk demir malzemeden üretilmiş bir platform kullanıldı. Volvo kompakt ekskavatör EC55’le yarışan operatörler, bomun ucundaki makaraya bağlı kauçuğu platformun üzerinde yer alan labirentte en kısa sürede 2 tur gezdirerek etabı tamamlamaya çalıştı. Operatörler yarışmalarda en çok kauçuk kopması nedeniyle diskalifiye olurken, en kısa zamanda kauçuğu lastiğe dokunduran kişiler adını final listesine yazdırmayı başardı” dedi.
Sırada Türkiye Finali var!
Operators Club’ın eğlenceli yarışmaları sayesinde heyecanlı olduğu kadar keyifli bir gün de geçiren operatörler, bugünlerde ise 25 Temmuz’da İstanbul’da düzenlenecek Türkiye Finali’ne hazırlanıyor. Türkiye Finali’nde en iyi dereceyi elde edecek olan 2 finalistin, İtalya’da düzenlenecek olan Büyük Final’de diğer 14 ülkenin kazananlarıyla karşı karşıya geleceğini söyleyen Celkan, “Büyük Final’e katılacak finalistler hem dünyanın en iyi operatörü olmak için yarışacak, hem de yurtdışında ülkelerini temsil etme fırsatı yakalayacak. Tüm ulaşım ve konaklama masrafları ASCENDUM Makina tarafından karşılanacak olan operatörler, eşleriyle birlikte İtalya’da unutamayacakları bir hafta geçirecek. İtalya'da yapılacak olan Büyük Finali Türkiye’den bir finalistin kazanması halinde ise, gelecek sene gerçekleştirilecek olan Operators Club Büyük Finali Türkiye’de düzenlenecek” dedi.
Hızlı olan kazandı
Türkiye genelinde en iyi sonucu yaparak Türkiye Finali’nde yarışmaya hak kazanan 6 finalistten ilki yarışmayı 00:26:13 sürede tamamlayan Ertuğrul Karlıdağ oldu. Diğer finalistler ise 00:39:68 ile İstanbul-Avrupa Yakası’ndan İbrahim Uzun, 00:40:07 ile Adana’dan Mehmet Bolat, 00:41:88 ile İstanbul-Anadolu Yakası’ndan Fuat Demiray, 00:42:00 ile Adana’dan Önder Ağır ve 00:42:03 ile İzmir’den Ümit Kafes oldu. Genel sıralamada 6 asil finalistin dışında 4 tane de yedek finalist belirlendi. Yedek finalistler de sırasıyla 00:42:15 ile İstanbul-Avrupa Yakası’ndan Ramazan Cebeci, 00:42:40 ile İstanbul-Avrupa Yakası’ndan Hüseyin Kuzu, 00:42:46 ile Trabzon’dan Muhammet Çakır ve 00:45:97 ile Antalya’dan Yunus Duran Demiral oldu.

 
Continental’e Bilim Ödülü
 
Michelin’in yenilikçi teknolojisi Ultraflex, çiftçiler ile buluşuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Continental’e Bilim Ödülü
Continental’in “Taraxagum” adı altında karahindiba kauçuğu kullanarak ...
Yeni Transporter Türkiye’de
Volkswagen Ticari Araç’ın efsanevi modeli Transporter, altıncı nesliyle ...
Mercedes-Benz Türk çalışanları ve aileleri “Aile Günü”nde buluştu
Mercedes-Benz Türk’ün İstanbul’daki çalışanları ve aileleri Hoşdere Otobüs ...
 
Ford Motor 4. Defa “En İyi Motor” Seçildi
Ford’un 1.0-litre EcoBoost motoru, 2015 Uluslararası Yılın Motoru (International ...
Gözünüzü Yoldan Ayırmayın!
Gözünüzü Yoldan Ayırmayın!
Pirelli’den Şehir içi Otobüslerine Yeni Lastik
Pirelli’nin Series 01 desenlerinden oluşan ürün yelpazesi, yeni ekstra ...
 
Lastiğinizin özel bakımını ihmal etmeyin!
Okulların kapanmasıyla birlikte tatiller başladı. Şehirlerarası yollarda ...
Otokar, Avrupa çıkarmasına devam ediyor
Otokar, 8-10 Haziran tarihleri arasında Uluslararası Toplu Taşımacılar ...
İpragaz Otogaz kalitesi; yenilenen istasyonu ile Konya Karatay’da
Türkiye’nin otogaz sektöründeki en büyük dağıtım ağlarından birine sahip ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyetrucknewssrcsondakikaşoför haberler fahrerkamyonum