Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Kasım 2013 Çarşamba - 14:48

Opar, Magneti Marelli ile işbirliğinde

Tofaş çatısı altında yer alan, Türkiye'nin otomobil yedek parça alanındaki lider kuruluşu Opar, dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçisi Magneti Marelli'nin "Magneti Marelli Yedek Parça ve Servis' birimi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Tofaş'ın distribütörlüğünü üstlendiği, Türkiye'nin yeni yedek parça markası Magneti Marelli-Opar, bundan böyle tüm araçların her türlü yedek parça ihtiyacına cevap verecek çözümlerle otomotiv sektörünün hizmetinde olacak. 

Magneti Marelli-Opar, her marka aracın tüm yedek parça ihtiyacını, en kaliteli ve eksiksiz şekilde, uygun fiyatlarla karşılamayı hedefliyor. 
Tofaş çatısı altında yer alan ve yedek parça konusunda 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren lider kuruluş Opar, dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçisi Magneti Marelli'nin "Magneti Marelli Yedek Parça ve Servis' birimi ile işbirliği anlaşması imzaladı. Tofaş'ın distribütörlüğünde, her marka aracın tüm yedek parça ihtiyacını karşılamayı hedefleyen, Türkiye'nin yeni yedek parça markası Magneti Marelli-Opar, hizmet ve kalite anlayışıyla da sektörde öncü olmayı amaçlıyor. Otomotiv sektöründe satış sonrası ve yedek parça ihtiyacını eksiksiz bir şekilde karşılamakta olan Opar, 100.000' den fazla ürün çeşidiyle müşterilerine kusursuz hizmet anlayışını yansıtmaya devam ederken, Magneti Marelli ile gerçekleştirilen işbirliği sonrası daha da güçlenerek, sektörde fark yaratacağının sinyallerini veriyor. 


Opar ile Magneti Marelli'nin gerçekleştirdiği işbirliğini değerlendiren Tofaş CEO'su Kamil Başaran, "Yarım asıra yakın süredir Türk otomotiv sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Tofaş, birçok alanda olduğu gibi yedek parça alanında da sektöre öncülük ve liderlik etmeye devam ediyor. Tofaş olarak üretimde ve satış sonrası hizmetlerde sahip olduğumuz mükemmeliyet anlayışını, Opar markamızla uzun yıllardır titizlikle sürdürüyoruz. Ülkemizin yedek parça alanındaki lider kuruluşu Opar, bugün Türkiye'nin hemen her noktasında tüketiciye ulaşarak, kaliteli ve orijinal yedek parça ihtiyacını karşılıyor. Bugün ise sahip olduğumuz bu gücü daha da ileri taşımak, tüm markaların parça ihtiyacını, yüksek kalitede ve kusursuz bir şekilde karşılayabilmek için, dünya devi Magneti Marelli ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Bundan böyle Magneti Marelli-Opar markamızla, bayi, toptancı ve son kullanıcılara en kaliteli ürünü en rekabetçi fiyatlarla sunacağız. Yaratacağımız sinerjiyle, yedek parça alanında, Türkiye'de her markanın ilk tercihi olmayı hedefliyoruz.' dedi. 

Magneti Marelli Aftermarket Parts and Services' in CEO'su Pietro Berardi, "Magneti Marelli aftermarket birimi olarak hedefimiz, bağımsız yedek parça pazarındaki müşterilerimize ürün ve servis hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmaktır. Bu hedefimize ülke ülke büyüyerek ulaşırken, bazı ülkelerde büyümemizi stratejik ortaklıklar yaparak gerçekleştirmekteyiz. Aynı grup şirketi olduğumuz Tofaş, gerek iyi yapılandırılmış bayi ağı ile, gerekse yedek parça alanındaki yılların tecrübesi ile Türkiye pazarında bu hedefe ulaşmak adına MM için mükemmel bir iş ortağıdır. Vizyonumuz geniş ürün gamı ve yüksek hizmet seviyesi ile daha çok müşteriye ulaşarak marka bilinirliğimizi arttırmaktır. Tofaş ile bu ortak vizyonda güçlerimizi birleştirmekten çok mutluyuz. Müşterilerimiz Magneti Marelli kalitesine rekabetçi fiyatlar ile ulaşabiliyor olabilecekler.' dedi. 

 
Taşıt vergisinde yeni düzenleme
 
OMSAN, Avrupa’nın liderleri ile yarışıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşıt vergisinde yeni düzenleme
Maliye Bakanlığı, Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) araçların egzost ...
Continental, Kışa Hazır
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental, araçlarını kışa ...
Dizel otomobil alacaklar bir daha düşünsün
Yeni teknolojilerle daha az yakıt tüketmeye başlayan benzinlilerle olan ...
 
İETT otobüslerinde ücretsiz internet
İETT otobüslerine cep telefonlarını sarj edebilme ve internet hizmeti geliyor.
Lojistik Yatırımları Konferansı hazırlığı
BMY Event tarafından 27 Kasım’da düzenlenecek olan 1.Uluslararası Lojistik ...
THY’nin yolcu sayısı 40 milyonu aştı
Türk Hava Yolları (THY) yolcu sayısı 2013 yılı Ocak-Ekim döneminde geçen ...
 
ZF Grubu yenilikleriyle Comvex’de
İki yılda bir düzenlenen Comvex fuarında bugüne kadar sadece kamyon ve ...
Metrobüs bozulunca şoför kaçtı
İstanbul’da, Cevizlibağ-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüs bozulunca, ...
Banliyo hattı, hafif metroya dönüşecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a her alanda ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şofördikkatlkwnewskamyoncu haberler sondakikabustreyler