Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Aralık 2006 Cumartesi - 00:00

Mengerler Müşterileriyle Buluştu

Mengerler Müşterileriyle Buluştu

class="MsoNormal" style="MARGIN: 0in 0in 0pt">Polat Renaissance Otelinde Mengerler şirket grubu tarafından 11 Kasım’da düzenlenen akşam yemeği organizasyonu, 470 müşterinin katılımı ile gerçekleşti. Geçmişten günümüze Mengerler Şirketler grubunun anlatıldığı film gösterimi ile başlayan organizasyona Mercedes-Benz Türk ve DaimlerChrysler Finasman Türk A.Ş yöneticileri de katıldı.

58 yıldır Türkiye’de hizmet verdiklerini belirten Mengerler Şirketler Grubu Başkanı V. Ergin İmre, yaptığı açılış konuşmasında 2006 yılında kamyon pazarındaki paylarının yüzde 32’ ye çıktığını ifade etti. İmre; “ Müşterilerimizin güvenine layık olabilmek için çok çalışacağız” dedi. 

Organizasyonda konuşma yapan DaimlerChrysler Finasman Türk A.Ş. Genel Genel Müdürü Franz Koller Türkiye’ de satılan her 3 kamyondan birini kendilerinin finanse ediyor olmalarının mutluluk verici olduğunu söylerken, zirvede kalmanın zor olduğuna değinen Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Türkiye’de satılan her 4 kamyondan birinin Mercedes olduğunu belirterek, bundan gurur duyduklarını ve bu güveni ileri götürmenin tek hedefleri olduğunu ifade etti.
Mengerler Gecesinde misafirler Altın kızlar fasıl grubunun ardından sahneye çıkan Çoşkun Sabah’ la keyifli dakikalar yaşarken, organizasyon Asena’ nın dans gösterisi ile sona erdi.

 
Uluslararası Taşımacılık Gündemi
 
2006-2007 Geçiş Belgesi Dağıtım Esasları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerKamyonkamyonumtruck haberler kamyoncuşoförsrclkw