Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Mayıs 2009 Pazartesi - 00:00

Meiller Sektör Temsilcileri ile Buluştu

Meiller Sektör Temsilcileri ile Buluştu

Doğuş Otomotiv ile Türkiye pazarına giren Avrupa’nın en büyük damper markası Meiller, Antalya’da MAN Türkiye A.Ş. tarafından düzenlenen “test sürüşü” aktivitesinde inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Meiller’in en zorlu çalışma şartlarında bile gösterdiği üstün performansın sergilenme imkanı bulunduğu test sürüşü organizasyonunda sektör temsilcileri damperleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Ürün gamındaki yüksek hacimli klasik tip kamyon üstü damper ve üç yöne devrilebilir damperlerin Türkiye’de ilk kez sergilendiği test sürüşü programı hakkında açıklama yapan Doğuş Otomotiv Yetkilileri, sektör temsilcilerine Meiller marka damperleri showroom’da değil doğal ortamında göstermeyi amaçladıklarını belirterek; “Bu tür organizasyonlar ile müşterilerimizin Meiller marka damperler hakkında akıllarında hiçbir soru işareti kalmamasını amaçlıyoruz. İnşaat sektörü ortam olarak en zorlu çalışma alanlarında operasyonların yürütüldüğü bir alan. Çalışma şartları üstün dayanıklılık ve performans gerektirmektedir. Bu organizasyon ile Meiller damperlerin bu tip şartlarda en iyi performansı verebilmek için sahip olduğu tüm özellikleri müşterilerimize tanıtma fırsatı bulduk. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bu tür aktivitelere devam etmeyi planlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Test sürüşü programına katılan müşteriler özellikle üç yöne devrilebilir damper modeline büyük ilgi gösterdiler.

 
Hızlı Tren Yolcuların Gözdesi Oldu
 
Genç Beyinlerden, Lojistik ile Kalkınmanın Yol Haritası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatbusKamyonkamyonumşoförtruckkamyoncusondakika haberler