Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mart 2008 Salı - 00:00

Meiller, 2008'e Hızlı Başladı

Meiller, 2008 e Hızlı Başladı

Doğuş Otomotiv ile 2007 yılında ürünlerinin kalitesi, satış performansı, hizmet kalitesi ve yatırım kararıyla Türkiye pazarına  giriş yapan damper üst yapı sistemleri konusunda Avrupa’nın en önemli üreticileri arasında yer alan Meiller, kaydettiği 70 adetlik satışla, inşaat, madencilik gibi sektörlerin ihtiyaçlarına ne denli uygun olduğunu kanıtladı.

Meiller, 2007 yılında yakaladığı  başarıyı 2008 yılı itibari ile  yaptığı teslimatlarla pekiştirmeyi hedefliyor.  Ağır ticari araç sektörünün  durgun geçtiği Ocak ayında Meiller, satışını gerçekleştirdiği 14 adet damper ile, 2008’de  büyüyeceğinin sinyallerini verdi.

Meiller’in Türkiye’de en çok satan modeli olan MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damperi tercih eden ve filosuna Ocak ayında 2 adet bu modelden katan Uğural İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Alataş, Meiller’i tercih etmelerinde en önemli etkenin Doğuş Otomotiv’e duyulan güven duygusu olduğunu iletti. Alataş “Satış sorumlularının taş ocaklarına kadar gelip ziyaretler yapması, satış sonrasında Almanya’dan gelen yetkili kişilerin ziyaretler sırasında sorularımızı yanıtlaması, bize hem Doğuş Otomotiv’in hem de Meiller’in müşteri memnuniyetine verdiği önemi kanıtladı. Bu arada Ankara Meiller Yetkili Satıcı ve Servisi Çalışkan Otomotiv ile yakaladığımız olumlu ilişkinin etkisini de unutmamak gerekir” dedi. 1998 yılında kurulan Uğural İnşaat bugün 300 personel ve 200’e yakın araç ile sektöründe hizmet vermeye devam ediyor.

Ankara Tekstil firması gibi MHKS 41/3 S ALU Klasik Tip damper modeli ile filosunu güçlendiren Zofunlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Zofun “Set Beton ve Set Çimento’nun Marmara Bölgesi’ndeki tek tedarikçisiyiz. Doğuş Otomotiv’e duyduğumuz güven, damper alımı konusunda hiç kuşku duymadan Meiller’e yönelmemize neden oldu. Üstelik Meiller’in Avrupa çapındaki başarısının da farkındayız. Bu nedenle, 3 adet Meiller damperi daha filomuza kattık” şeklinde konuştu.

Demirbaşları arasına kattıkları MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper modeli ile, mevcut işgücü potansiyelini artırdıklarını kaydeden Öz Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Alataş, Türkiye genelinde yaptıkları yol, köprü, baraj üst ve alt yapı çalışmalarıyla bilindiklerini vurguladı. 400 çalışanıyla 1993 yılından bu yana inşaat sektöründe olduklarını belirten Şakir Alataş, Meiller’i tercih etmelerinin nedeni olarak marka hakkında aldıkları olumlu referansları işaret etti.

Cebeci Madencilik MHKS 41/3 S ALU Klasik Tip damper modelini tercih eden bir başka firma oldu. Cebeci Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahap Şentürk, 4 yıldır kum ve  mıcır taşımacılığı yaptıklarını belirterek Meiller’e güvenlerinin tam olduğunu kaydetti. Şentürk, 140 araçlık bir filoya ve 280 personele sahip olduklarını da belirterek “Meiller ile bu sektördeki işbirliğimiz devam edecektir” dedi.

İSKİ’nin alt yapı çalışmalarını yürüten HMC Yapı Sanayi firması 1 adet MHPS 41/3 S ST yarım boru tipi damper modelini daha filosuna kattı. HMC Yapı Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çoşkun 200 personelle çalışmalarını yürüttüklerinin altını çizerek, Meiller’e duydukları güveni  “En büyük iş ortağımız”  sözleriyle pekiştirdi.

Özellikle inşaat firmalarının gereksinimlerine ve beklentilerine uygun, yüksek kaliteli ürünleriyle sektörün yoğun ilgi gösterdiği Meiller, ivme kaybetmeden satışlarını ve yapılanmasını sürdürüyor. Pazardaki konumunu hızlı bir şekilde güçlendiren Meiller, 2008 yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

 
Limana Taşıma Kolaylaşacak
 
Karsan Hyundai Ticari Araçlar Dünya Başkanı Choi Han-Young' u Ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busşoförtürkiyesondakikadikkatnewslkwkamyoncuKamyon