Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mart 2008 Pazartesi - 00:00

NEOPLAN SON SÜRAT

NEOPLAN SON SÜRAT

Kent Turizm, 10 adetlik Starliner sözleşmesi kapsamında iki aracını daha teslim aldı. Daha önceden de iki aracını teslim alan firma sezon sonuna kadar altı adet Starliner’ı daha araç filosuna dahil edecek. Kent Turizm yetkilisi Hacı Ali Arslan’a teslim edilen araçların, firmanın prestijini artıracağı düşünülüyor. VIP sınıf seyahat otobüsü alanında hem kullanıcıların hem de yolcuların beğenisini kazanan Starliner, tasarımı ve kullanım kolaylığı ile gözde olmaya devam ediyor.

Metro’nun bireysel otobüsçüsü Fatsa, bir adet Tourliner aracını yine MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı. Metro Ankara Bölge Müdürü Ekrem Öztürk ile beraber aracını teslim alan bireysel otobüsçü Tolga Yıldırım, MAN ve NEOPLAN araçlarının konfor, kalite, tasarruf ve kullanım kolaylığı özelliklerinin tercihinde etkili olduğunu belirtti. Araçları MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Yetkilisi Gökhan Çerioğlu teslim etti.

Metro Turizm bireysel otobüsçüsü  Ahmet Tahmazoğlu, bir adet Tourliner otobüsünü MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Yetkilisi  Gökhan Çerioğlu’ndan teslim aldı. Metro Ankara Bölge Müdürü  Ekrem Öztürk’ün de katıldığı teslimat töreni MAN Türkiye fabrikasında gerçekleştirildi.

Pamukkale Turizm, 5 adet Starliner aracını, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Grup Müdürü  Kemal Erdoğan ve Pamukkale Ankara Bölge Müdürü  Ufuk Bababalım’ın da katıldığı törende teslim aldı. Alınan bu son araçlarla Antalya hattında çalışan Starliner sayısı on adede yükselmiş oldu. MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş.’nin sunduğu finansal hizmetlerle araçlarını alan firma yetkilileri, satış ve satış sonrasında NEOPLAN’ın mükemmel bir seçenek olduğunu belirttiler. MAN Financial Services Tüketici Finansmanı A.Ş. adına teslimat törenine Bölge Müdürü  Vahit Altun da katıldı.

 
Lojistikte En İyi Marka REYSAŞ
 
Dekapaj Sektörünün Tercihi Renault Kerax
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
bussondakikatruckfahrertreylerşoförlkwsrc haberler