Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Nisan 2009 Perşembe - 00:00

MAN Gücü Yine Antalya'yı Salladı

MAN Gücü Yine Antalya yı Salladı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. artık geleneksel hale gelen Kamyon - Çekici Sektör Buluşması’nı bu yıl yine Antalya’da The Marmara Otel’de gerçekleştirdi. Sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin katıldığı aktivite 17 Nisan – 19 Nisan tarihleri arasında düzenlendi.

Aktivitede sektör temsilcilerine seslenen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, MAN olarak ömür boyu iş ortağı olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. MAN araçlarının hem alırken hem kullanırken hem de satarken büyük avantajlar sağladığını belirten Sara, sergilenen araçlar hakkında da bilgi verdi. Kargo, çekici ve inşaat grubu araçlarının tüm özellikleri film ve sunumlar aracılığıyla ilgililere anlatıldı.

MAN kullanmak ayrıcalıktır

Aktivitede araçları test imkanını da bulan sektörün önde gelen isimleri, MAN  markasının teknoloji, konfor, tasarım ve ekonomiklik olarak ileri bir güce sahip olduğu fikrinde buluştular. Dünya Ralli Şampiyonası Özel Seyirci Etabı Pisti'nde gerçekleştirilen test sürüşünde TGX, TGS ve TGL modelleri davetlilerin kullanımına sunuldu. 15 farklı model kamyon ve çekicilerin görkemli geçit töreniyle başlayan aktivitede, müşteriler diledikleri araçları, dünya klasmanındaki zorlu pistte test etme imkanı buldular.

Güçlü desteğiniz

Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmalarını sürdüren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri ve Yedek Parça organizasyonları da, satış sonrasında gelinen nokta ve yeni çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Hayat boyu MAN felsefesiyle yola çıkan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler organizasyonu güçlü bir destekçi olarak yeni çalışmalarını önümüzdeki günlerde duyuracak.

Yoğun ilgi

İlginin ve katılımın yüksek olduğu Antalya organizasyonuna 170 kişi katıldı. Aktivite sırasında misafirler eğlenceli saatler de yaşadılar. Gala gecesinde TRT Sanatçısı Özgür Eren, sahne performansı ile göz doldurdu.

 
Başkent Yolcularını ISUZU Taşıyacak
 
Neoplan Farkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyontrucktreylernewsşoförsrc haberler sondakikatürkiye