Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
3 Ağustos 2007 Cuma - 00:00

Karsan, ilk Hyundai kamyoneti teslim etti

Karsan, ilk Hyundai kamyoneti teslim etti

Karsan, Hyundai'nin 3,5 ve 7,5 tonluk HD35 ve HD75 hafif kamyon modellerinden 5 yıl süreyle yılda yaklaşık 2 bin adet üreterek, 35 milyon dolar ek satış h݃¢sılatı elde edecek. 'Tek tesiste çok marka' stratejisi ile Peugeot Partner ve Karsan J9 Premier modellerinin üretimini yapan ve aynı zamanda ana sanayilere çeşitli endüstriyel hizmetler sunan şirket, Hyundai araç üretimiyle birlikte portföyüne üçüncü markayı da fiilen eklemiş oldu.

2006'da Karsan J9 Premier'in distribütörlüğünü devralarak aracın pazar payını yüzde 14'ten yüzde 20'ye yükselten ve şimdi Karsan'ın HD serisi hafif kamyonlarının dağıtımı için de yetkilendirdiği ݝsotlar Grup, bu ay araçların satışına başlıyor. Grup, ilk aşamada Türkiye genelinde 17 satış ve 25 servis noktası ile hizmet verecek. Karsan Genel Müdürü Mehmet Can Karabağ, gerçek anlamda tek tesiste çok markalı üretici olmalarını ilk defa Hyundai'nin sağladığını söyledi. Ortadoğu ve Afrika Bölgesi, Ticari Araçlardan Sorumlu Hyundai Genel Müdürü Young Kwan Cho da, "Türkiye, gelişen ekonomisi ve ticari vasıta pazarındaki potansiyeli sebebiyle bizim çok önem verdiğimiz bir pazar." dedi.

Karsan, Hyundai ile geçen mart ayında HD serisi hafif kamyonların münhasır üretimi ve distribütörlüğü için beş yıllık anlaşma imzalamıştı.

 
Kapıkule Yeniden İnşa Ediliyor
 
Nakliyecilerin Dozvala Bekleyişi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srclkwkamyonumfahrerdikkatşoför haberler treylernews